Dæhli satte spikeren i kisten

Manchester United-juniorene topper tabellen etter seieren mot Sunderland. Vi oppdaterte med de viktigste hendelsene fra kampen.

United-juniorene banket Newcastle sønder og sammen for en uke siden, og lørdag formiddag måtte nok et lag fra Tyneside reise tomhendte hjem etter å ha blitt beseiret av rødtrøyene fra Manchester.

United-juniorene måtte klare seg uten mannen som scoret fem mot Newcastle, James Wilson, men Sam Byrne og Mats Møller Dæhli fikset biffen med hver sin scoring.

I kampen mot Newcastle vartet Manchester United opp med fantastisk spill og scoringer. Riktignok uteble finspillet i lørdagens kamp mot Sunderland, men Paul McGuinness hadde uansett all grunn til å smile etter kampslutt på Carrington.

Dagens trepoenger gjør nemlig at juniorene nå topper tabellen etter tolv poeng på sine seks første kamper. Southampton ligger forresten på plassen bak med to poeng mindre og to kamper færre spilt.

United.no oppdaterte med de viktigste hendelsene fra kampen.

UNITED U18 – SUNDERLAND U18 2-0
1-0 Sam Byrne (28)
2-0 Mats Møller Dæhli (90)

United: Pierluigi Gollini, Donald Love, Louis Rowley, Patrick McNair, Liam Grimshaw, James Weir, Joe Rothwell, Ben Pearson Jack Rudge, Mats Møller Dæhli, Sam Byrne

Innbyttere: Callum Evans, Kieran O’Hara, Kenji Gorré, Matt Wilkinson, Joshua Harrop

1. OMGANG:

1. Kampen er i gang.

16. Sam Byrne går på et flott løp og får til en avslutning, men ballen treffer stolpen!

28. 1-0 SAM BYRNE! Snapper opp en svak heading tilbake til keeper og setter ballen i mål.

45. Pause, 1-0. Det har vært en svak første omgang, men Dæhli har vært et lyspunkt. Sunderland-forsvarerne forsøker konstant å stoppe nordmannen – men lykkes sjelden.

2. OMGANG:

46. Andre omgang har startet.

60. Lite som skjer på Carrington.

75. Kjedelig og sjansefattig kamp.

90. 2-0 MATS MØLLER DÆHLI! Nordmannen, som har spilt nok en god kamp, punkterer kampen!