Dæhli ordnet seier

Nordmannen scoret kampens eneste mål i United-reservenes første sesongoppkjøringskamp.

Mats Møller Dæhli scoret vinnermålet foran 2100 tilskuere, som hadde trosset regnværet for å få med seg kveldens batalje mellom Manchester United XI og vertene fra Longford Town.

Vinnermålet ble scoret allerede etter åtte minutter, men ut fra kampreferatet på ManUtd.com å dømme, kunne det fort blitt scoret mange flere mål.

United styrte det meste av førsteomgangen, men Longford hadde også sine muligheter. Sean McGinty hadde en klarering på målstreken, mens Joe Sutherland slo et frispark i stolpen.

For Uniteds del var det Adnan Januzaj og prøvespiller Gladstony som stod bak farlighetene. Mens Januzaj tvang Longford-keeper Hyland til å hente frem en brukbar redning etter et frispark, satte Gladstony samme mann på en skikkelig prøve etter et langskudd.

I andre omgang gjorde Dæhli, som spilte en glimrende kamp, Longfords venstreback svimmel med et par dragninger før han avleverte ballen til Gladstony. Men igjen var Hyland med på notene.

Begge lag hadde flere store sjanser i denne fartsfylte kampen, men en blanding av gode keeperprestasjoner og svake avslutninger gjorde at kampen endte med 1-0-seier til Manchester United.

United: Joe Sutherland – Sean McGinty, Michele Fornasier, Michael Keane, Luke Giverin – Tom Lawrence (Agnaldo 45), Charni Ekangamene (Reece James 36), Gladstony (Jack Barmby 45), Adnan Januzaj, Mats Møller Dæhli (Gyliano van Velzen 71) – Joshua King.

Ubenyttede reserver: Robinson, Luke Hendrie, Kenji Gorre, Donald Love.

_______________________________________________________

Longford Town – Manchester United XI

1. Kampen er i gang

** Minimalt med informasjon å oppdrive fra kampen. Men vi gjør vårt beste.

8. Mats Møller Dæhli sender United i ledelsen! Det norske talentet lurer to motspillere og limer ballen oppe i hjørnet. Vakkert!

14. Sean McGinty varter opp med en heltemodig klarering på streken.

20. Den brasilianske prøvespilleren Gladstony må ta telling etter en knallhard takling, men er oppe og står igjen etter litt behandling.

45. Manchester United XI går til pause med 1-0-ledelse etter scoring av Dæhli.

60. Luke Hendrie kommer inn for Dæhli, som ifølge rapportene leverte en glitrende forestilling.

62. Longford-spiller Griffiths får en god sjanse som han misbruker. Fortsatt 1-0 til United-reservene.

80. Ut fra rapportene å dømme, er det lite som skjer i Longford. Ti minutter gjenstår.

90. Manchester United XI vinner 1-0 etter scoring av Mats Møller Dæhli.