Conte nektet å kommentere Mourinho-konflikten

– Dette tilhører fortiden, sa Chelsea-manageren om den mye omtalte ordkrigen med José Mourinho.

I januar vekslet de to managerprofilene på å sende hverandre syrlige kommentarer gjennom mediene, noe som gjør at en hel fotballverden sitrer av spenning før søndagens batalje på Old Trafford.

Det hele toppet seg da Mourinho refererte til kampfiksingssaken Conte var involvert i for fem år siden, mens italieneren kalte United-manageren for en «liten mann».

Ingen av de to managerne grep muligheten til å føre ordkrigen videre på sine pressekonferanse fredag.

– Det tilhører fortiden. Vi sa begge ting. Jeg er ikke interessert i å snakke om dette, sa Chelsea-manageren.

– Kommer dere til å ta hverandre i hånden?

– Jeg har ingen interesse i dette, gjentok Conte to ganger.

For øvrig kunne Conte bekrefte at David Luiz, Tiémoué Bakayoko og Ross Barkley fortsatt er ute med skader og mister kampen mot Manchester United.

LES OGSÅ: Alt fra Mourinhos pressekonferanse

Ble spurt om Pogba

For Uniteds del er det ventet at Paul Pogba returnerer i startoppstillingen, etter at han kom inn som innbytter mot Sevilla da Ander Herrera måtte ut med skade i første omgang.

Franskmannen spilte ikke da United tapte 0-1 på Stamford Bridge i november, men var med på 2-0-seieren på Old Trafford i april.

– Vi snakker om en fantastisk spiller, sa Conte, som skal ha mye av æren for Pogbas suksess i Juventus.

– Jeg forventer å se ham på banen. Hvis han ikke spiller, er det en fordel for oss.

– Hvordan mener du man får det beste ut av Pogba?

– Hver trener må finne sin måte å lede spilleren på. Jeg synes Pogba har vist i United at han er en klassespiller, men jeg må være ærlig og si at mitt fokus er på Chelsea.

LES OGSÅ: Conte fikk United-drakt på pressekonferanse

– United er et fysisk lag

Av de fire møtene mellom Conte og Mourinho på engelsk jord har Chelsea-manageren gått seirende ut av tre dem. Det ene oppgjøret på Old Trafford har derimot endt med United-seier, da Marcus Rashford og Ander Herrera senket seriemesteren.

– United er alltid farlige, for laget deres er sterkt. De er et veldig fysisk lag, så vi er nødt til å være oppmerksomme. Når du spiller mot United kan alt skje, og det er alltid en risiko for at du kan tape. Det er en massiv kamp for oss. Det blir vanskelig å ta tre poeng, men vi skal forsøke, sa Conte, som trakk fram spillere som Romelu Lukaku, Jesse Lingard, Anthony Martial og Alexis Sánchez som spillere Chelsea må være på vakt mot.

– Jeg tror United var sterke før og er sterke nå. Når du henter en spiller som Sanchez blir du sterkere, men situasjonen vår endrer seg ikke. Vi må forberede oss som vanlig.

Dette skjedde på en pressekonferanse tidligere denne måneden:

– Åpen kamp om topp fire

I Premier League står Chelsea med bare én seier på de siste tre kampene etter overraskende stortap mot Bournemouth (0-3) og Watford (1-4), men laget leverte en solid forestilling mot Barcelona (1-1) i London dagen før United spilte i Sevilla.

– Vi må konsentrere oss om oss selv. Herfra og ut er enhver kamp veldig viktig for oss. Sånn er det også for United, for kampen om Champions League-plassene er åpen. Det er mange store lag med, og noen av dem ender utenfor Champions League.

For øvrig sa Conte at han allerede har glemt feilen Andreas Christensen gjorde mot Barcelona og at han ser på dansken som en fremtidig Chelsea-kaptein. Conte kunne også fortelle at han er imponert over dedikasjonen til Oliver Giroud, uten at han ønsket å røpe om Chelsea starter med Giroud eller Álvaro Morata på topp på søndag.