Cleverley imponerte påny

Utlånte Tom Cleverley scoret og spilte godt for Watford mot QPR.

Tom Cleverley leverte godt spill for Ole Gunnar Solskjærs (bildet) reservelag, før han i august ble utlånt til Watford.

United-spilleren har hatt en meget sterk sesong for Watford, der han er på utlån. Mandag kveld var midtbanespilleren i aksjon igjen, og denne gang bidro 20-åringen til at Watford snudde 0-1 til 3-1-seier mot Queens Park Rangers. Han satte selv punktum med Watfords tredje mål, fire minutter på overtid.

Tom Cleverley har spilt 17 kamper for Watford, alle fra start, og han har scoret syv mål fra sin midtbaneposisjon.

Cleverley har i løpet av høsten 2009 debutert på både England U20 og England U21.

Glemmes skal naturligvis heller ikke Craig Cathcart, som også er utlånt til Watford. Midtstopperen har spilt tolv kamper, alle fra start. Mot QPR måtte han ut med skade etter første omgang.