Champions League-rivalene vant

SPIONØYNE PÅ CL-RIVALENE: Seier for Juventus, Young Boys og Valencia.

Forrige midtuke var god for Manchester United, og ikke fullt så god for de andre i Champions League-gruppa. Uniteds sene vinnermål i Torino var dårlig nytt for både Juventus, Valencia og Young Boys.

Denne helga var det Uniteds Champions League-motstandere som kunne juble, mens United ikke hadde noen spesielt god helg – uten at vi skal mer inn på Uniteds helg i akkurat denne saken!

Juventus responderte

AC Milan 0-2 Juventus

Ikke bare responderte Juventus godt på onsdagens tap – de responderte også godt på Napolis snuoperasjon kvelden før. Napoli fremstår som Juventus’ eneste potensielle trussel, men Juve ser ikke akkurat ut til å være i ferd med å ta foten av gassen.

2-0-seieren mot Milan gjør at Juventus har seks poeng ned til andreplassen, etter en sesongstart med imponerende 11-1-0 som statistikk.

Milan har også vært gode denne sesongen – før serierunden var de oppe på en fjerdeplass.

Mario Mandzukic ga Juventus ledelsen etter få minutter, og det var også stillingen veldig lenge. I det 81. minutt scoret Cristiano Ronaldo, som aldri før hadde scoret på San Siro, og dermed ble det tre poeng for Juve.

Milans Gonzalo Higuain hadde ikke en god dag: han bommet på straffespark, før han i etterkant av Ronaldos mål pratet på seg to (!) gule kort, og dermed ble utvist.

LANGT OVER DE ANDRE: Cristiano Ronaldo og Juventus.

Young Boys-toget tøffer videre

St. Gallen 2-3 Young Boys

Young Boys er vår neste Champions League-motstander, og en seier mot sveitserne på Old Trafford vil sannsynligvis sikre United avansement fra gruppespillet i Champions League.

Det trenger ikke nødvendigvis å bli veldig enkelt, for Young Boys er fortsatt det klart beste laget i Sveits, og ligger hele 14 poeng fremfor Basel på andreplassen.

Denne gangen tok St. Gallen ledelsen i det 13. minutt, men det tok ikke lang tid før Young Boys hadde snudd kampen etter to mål av Jean-Pierre Nsamé (begge etter målgivende av Kevin Mbabu). Før det ble pause økte Roger Assale ledelsen til 3-1.

St. Gallen vant andreomgangen etter en straffescoring mot slutten, men det ble aldri noen utligning, og Young Boys-fansen kunne dermed juble igjen.

Etter landslagspausen kommer Lugano på besøk, før Young Boys reiser til Manchester.

HAR MYE Å JUBLE FOR I LIGAEN: Young Boys-fansen.

Har de endelig funnet vinneroppskriften?

Getafe 0-1 Valencia

Valencia slo Young Boys sist midtuke, og likevel var det kanskje Los Che som hadde den verste midtuka likevel – siden de gikk fra å ha en ganske god sjanse på avansement, til å sannsynligvis være avhengig av å slå både Juventus og United for å gå videre.

Valencha har slitt fælt med å vinne kamper denne sesongen – før Young Boys-kampen hadde Valencia vunnet én av 14 kamper i La Liga + Champions League denne sesongen – så seieren var uansett selvsagt kjærkommen, og kanskje har de rett og slett funnet vinneroppskriften?

Lørdag ble det nemlig en ny seier, selv om den satt langt inne.

I det 79. minutt ble Bruno utvist for Getafe, og laget med det også et straffespark som Dani Parejo satte i mål. Hjemmelagets ti mann klarte ikke å hente inn det, og dermed ble det tre poeng.

Valencia er fortsatt bare på 15. plass i La Liga, men nå har de i alle fall fire poeng ned til nedrykksplass.

VALENCIA-SJEF: Marcelino.