KHIMKI, RUSSIA - OCTOBER 31:Zoran Toshich of PFC CSKA Moscow celebrates with his team-mates after scoring during the Russian Premier League match between PFC CSKA Moscow and FC Ufa at Arena Khimki on October 31, 2015 in Khimki, Russia. (Photo by Epsilon/Getty Images)

CL-motstandere vant

Av lagene i gruppe B var det bare United som ikke tok 3 poeng i helgen.

Mens United måtte nøye seg med poengdeling i helgen gikk det langt bedre for de andre lagene i Champions Leagues gruppe B.

Både CSKA Moskva, PSV Eindhoven og Wolfsburg vant sine kamper og går inn i neste CL-runde med høy selvtillit.

CSKA Moskva 2-0 Ufa

Kampen spiltes i Moskva på CSKAs hjemmebane Arena Khimki og hjemmefansen som stilte opp fikk se hovedstadlaget ta seg til en enkel seier.

EX-RED AVGJORDE: Tidligere United-spiller Zoran Tosic satte spikeren i kista og scoret 2-0 målet mot Ufa.

CSKA var soleklart det beste laget gjennom hele kampen og tok ledelsen etter 21 minutter da midtstopperen Ignashevich scoret fra straffemerket.

Etter en snau time spilt doblet hjemmelaget ledelsen. Tidligere United-spiller Zoran Tosic scoret med en flott avslutning i motsatt hjørne og satte spikeren i kista.

Hjemmelaget byttet ut stjernespiller Seydou Doumbia i pausen, muligens for å spare han til midtuke-kampen mot United. Ivorianeren scoret mot United i forrige CL-runde.

CSKAs lag: Akinfeev, Fernandes, Ignashevich, Shchennikov, Vasin, Dzagoev, Tosic, Wernbloom (Golovin 86), Doumbia (Milanov 46), Musa, Panchenko (Natcho 62)

Uben.innb: Chepchugov, Berezutski, Nababkin

Wolfsburg 2-1 Bayer Leverkusen

Hjemmelaget tok ledelsen etter 34 minutter da tidligere Arsenal-spiss Nicklas Bendtner scoret etter pasning fra portugisiske Vieirinha.

Det tok ikke mer enn seks minutter før tidligere United-spiller Javier Hernandez gjorde stoppet jubelen til Wolfsburg. Leverkusen angrep på høyresiden og Chicharito headet inn utligningen på klassisk Chicharito-stil.

SCORET FØRST: Tidligere Arsenal-spiss Nicklas Bendtner scoret Wolfsburgs og kampens første scoring mot Bayern Leverkusen.
SCORET FØRST: Nicklas Bendtner scoret Wolfsburgs første mot Bayern Leverkusen.

Like etter pausen holdt Wolfsburg på å havne under, men Chicharitos avslutning ble klarert på streken.

Begge lagene kjempet om alle poengene, men det var Wolfsburg som trakk det lengste strået til slutt.

Med litt under 15 minutter igjen på klokka ble Julian Draxler helten med en tap-in etter pasning fra Bas Dost.

Wolfsburgs lag: Benaglio, Jung, Naldo, Klose, Rodriguez, Arnold (Draxler 73), Luiz Gustavo , Vieirinha (Guilavogui 61), Schürrle, Caligiuri, Bendtner (Dost 74)

Uben.innb: Casteels, Dante, Schäfer, Ascues

De Graafschap 3-6 PSV Eindhoven

I helgen tok PSV alle tre poengene i et målshow av en kamp. Eindhoven-laget dro på besøk til De Graafschap som står med spinkle to poeng i Eredivisie og sisteplassen i ligaen.

Kampen begynte med et brak da PSV tok ledelsen etter tre minutter ved Davy Pröpper.

30 minutter senere hadde samme mann scoret igjen og det samme hadde mexicanske Andres Guardado. PSV hadde full kontroll hele omgangen, men hjemmelaget klarte å få en redusering rett før pausen.

3-1 til pause så ut til å være nokså trygt, men hjemmelaget kom sterkt ut i 2.omgang og ville ikke gi seg uten kamp.

SCORET TO: Davy Pröpper scoret to mål i PSVs 6-3 seier over De Graafschap. Her fra CL-oppgjøret mot United.

Fem minutter ut i andre omgang scoret De Graafschap nok engang og det var for alvor kamp igjen. PSV var tydelig rystet av det hele og etter 64 minutter utlignet hjemmelaget.

Jubelen til hjemmelaget varte dog ikke lenge, for kun tre minutter senere tok PSV ledelsen nok engang da Luuk De Jong scoret sitt niende for sesongen.

Hjemmelaget fortsatte å presse på, men da kampen nærmet seg slutten kom spikeren i kista for PSV. Da det gjenstod syv minutter av kampen scoret Narsingh før Gaston Pereiro scoret kampens siste mål.

PSVs lag: Zoet, Arias, Moreno (de Wijs 89), Bruma, Brenet, Pröpper, Hendrix, Guardado, Narsingh, Locadia (Pereiro 84), de Jong

Uben.innb: Pasveer, Alberto, Schaars, Maher, Bergwijn