City vant Senior Cup

Som i reservelagsligaen måtte United-reservene også i Manchester Senior Cup nøye seg med status som nestbest. I kveld tapte laget finalen med 3-1 for City på Old Trafford.

Bortsett fra en kort periode i 2. omgang, var City det beste laget, og vant således en fullt fortjent seier over et for anledningen puslete United-mannskap. Dermed avsluttet Brian McClairs elever reservelagssesongen uten troféer.

Kveldens kamp åpnet på verst mulig måte for hjemmelaget. Det var kun spilt tre minutter da City ble tilkjent straffespark etter at James Chester ifølge dommeren brukte ulovlige midler for å stoppe gjestenes Danny Sturridge.

City-spilleren tok straffesparket selv, og Tom Heaton var sjanseløs.

City dominerte resten av omgangen, og United var nok godt fornøyd med å gå til pause med bare ett baklengsmål.

I 2. omgang kom det unge United-laget mye mer med. Spesielt kaptein Jamie Mullan skapte fra sin ytrehøyre-posisjon mye bryderi for gjestene. Men det var vingkollega Michael Barnes på motsatt side som etter hvert fikk hull på byllen. Halvveis ut i omgangen stakk han inn mellom to City-forsvarere, og avsluttet ved å sette ballen kaldt og rolig forbi keeper. Det var et pent angrep som også involverte innbytter Febian Brandy og Aron Burns.

Forsvarsglipp ødela Scoringen ga nytt håp til hjemmelaget, inntil konsentrasjonssvikt i forsvaret forærte City ny scoring bare tre minutter etter utlikningen. Da fikk Marc Laird stå aldeles alene mellom midtstopperparet James Chester/Michael Lea og heade Sam Williamsons presise pasning forbi keeper Tom Heaton. Horribelt forsvarsspill.

I et forsøk på å komme tilbake i kampen for andre gang, gjorde Brian McClair et offensivt bytte ved å erstatte Floribert Ngalula med Chris Fagan. Deretter lot han Danny Galbraith få de siste minuttene på bekostning av Aron Burns.

Men idet United presset på for nok en utlikning, kontret City etter en sleiv av Sean Evans, og Paul Marshall avsluttet sitt lange løp med enkelt å plassere ballen forbi Tom Heaton.

United: Heaton; Eckersley, Chester, Lea, S. Evans; Mullan, Hewson, Ngalula (Fagan, 79.), Barnes; Marsh (Brandy, 61.), Burns (Galbraith, 85.).

Uben.innb.: Crockett , Drinkwater

Manchester U (0) 1 Barnes (69.) Manchester C (1) 3 Sturridge (04.), Laird (72.), Marshall (90+2)