City gjorde jobben

City nærmet seg United på tabellen etter 2-0-seier på Molineux, og sendte samtidig ulvene ned i Championship.

Manchester United rotet bort to poeng de siste ti minuttene i 4-4-kampen mot Everton på Old Trafford søndag. Dermed hadde City muligheten til å redusere Uniteds forsprang til tre poeng foran møtet mellom Manchester-lagene på Etihad. I så fall måtte Wolverhampton slås på Molineux søndag ettermiddag.

Wolves hang brukbart med på notene i starten av kampen, men greide ikke å stoppe de lyseblå da Sergio Agüero brøt gjennom etter en snau halvtime og ordnet 1-0 til City. Bunnlaget Wolverhampton måtte ha tre poeng for i det hele tatt ha noen teoretisk mulighet til å sikre plassen i Premier League, men alt håp ble drept et kvarter før slutt da Samir Nasri doblet Citys ledelse.

2-0 ble også sluttresultatet på Molineux, og Manchester City tok med dette inn 2 poeng på United denne søndagen. Avstanden mellom lagene er nå på tre poeng, og det er duket for en skikkelig seriefinale på Etihad i neste runde (mandag 30. april). Mens Manchester-lagene kjemper om tittelen, er det nå klart at Wolverhampton blir å finne i Championship neste sesong.