Chong med frisparkperle

Nå topper United tabellen.

Manchester United var det klart beste laget da de vant 2-0 borte mot Middlesborough i sjette runde av U 23 Premier League, Div. 2 søndag ettermiddag.

Tahith Chong scoret kampens første og vakreste mål, mens Joshua Bohui økte til 2-0 et drøyt kvarter før slutt.

– Vi dominerte førsteomgangen og hadde mange sjanser. Da vi fikk det første fortsatte vi å dominere, sier trener Ricky Sbragia til MUTV etter kampen.

Det var etter 48 minutter spilt at Chong, på frispark fra 21 meter, skrudde ballen i lengste kryss med venstrefoten.

Så kom 2-0 etter 74 minutter spilt. Et innlegg fra høyre fra Angel Gomes gikk via en Middlesborough-fot til Bohui, som fra kloss hold enkelt sendte ballen i mål.

Dermed endte alle tre poengene opp hos Sbragias menn, som nå ligger på toppen av tabellen med like mange poeng som Aston Villa. Rødtrøyene har en målforskjell på 10-5.

James Garner spilte en særdeles god kamp på midtbanen, mens Chong og Gomes tidvis skapte store problemer for Middlesborough-forsvaret.

Middlesborough 0–2 United