– Chelsea er i samme posisjon

Marcus Rashford mener det er flere likheter mellom United og Chelsea.

18-åringen var ubenyttet reserve da United knuste Fenerbahce i midtuka, men spilte fra start mot Liverpool på Anfield mandag kveld. Søndag er han klar for toppoppgjør mot Chelsea, som ligger to poeng foran United på tabellen.

Begge lagene skuffet stort forrige sesong, og har byttet managere denne sommeren. United har ikke vunnet mot Chelsea siden 2012, men søndag ettermiddag står treneren som oftest tuktet Ferguson som Chelsea-manager ved Uniteds benk.

– De er i en liknende posisjon som det vi er i. Chelsea har et veldig sterkt lag. Det har gått litt opp og ned for dem, men Conte har fått inn en god flyt og struktur i laget deres. Jeg tror de har en klar plan på hvor de ønsker å være, sier Marcus Rashford til MUTV.

– Samme innstilling som Liverpool-kampen

mrSelv har Rashford aldri spilt førstelagsfotball på Stamford Bridge, men han har flere erfaringer derfra gjennom U-21 spill. Han mener United må få på plass den samme innstillingen som de hadde mot Liverpool hvis det skal bli tre poeng søndag ettermiddag.

– Man vet aldri hvordan kamper kommer til å bli, men det er viktig at vi kommer inn i kampen og starter raskt. Det er det vi gjorde mot Liverpool, vi gikk opp i trynene deres og viste at vi ikke kom dit for å bli dyttet rundt med. Vi må dra dit med samme innstillingen. Jo større kampene er, jo bedre er vi, mener 18-åringen.

LES OGSÅ: Nyt det, Rashford

– Disse kampene handler mye om en-mot-en duellene, og vinner man de kan man virkelig få overtaket i kampen. Vi må gi oss selv frihet til å spille, men det er vanskelig, og spesielt på bortebane. 

– Tre poeng vil gi oss en et løft som kan sette oss i posisjon for resten av sesongen, sier Marcus Rashford.