– Champions League-spill manglet

Mats Hummels avslører hvorfor han ikke ble United-spiller i 2014, og innrømmer at han ville vurdert en overgang i 2015.

Navnet er kjent, og spilleren likeså.

Hummels har vært i helt i toppen av rangeringen av de beste midtstopperne i verden de siste årene, og midtstopperen har vært ønsket fra alle kriker og kroker rundt omkring i verden.

Manchester United har vært en av klubbene som har vist stor interesse for tyskeren som kom til Dortmund i 2008. Spekulasjonene har vært mange, og Hummels har lenge vært ryktet bort fra Dortmund.

Nå i mai ble det klart at midtstopperen slutter seg til Bayern Munchen i sommer og at han er tapt for United. Tyskeren har fortalt Suddeutsche Zeitung hvorfor han aldri ble United-spiller da interessen var på sitt største i 2014.

– England, Tyskland og Spania er de relevante ligaen jeg kan se meg selv spille i, men på det tidspunktet var det ingen engelsk klubb som passet meg og mine krav.

– Mine krav er: en klubb som fascinerer meg, en klubb jeg alltid har ønsket å spille for, og hvor det sportslige bildet er rett, og naturligvis å spille Champions League-fotball. Det sistnevnte kravet manglet, så du kan selv tenke deg til hvilken klubb som var aktuell.

Sesongen etter kvalifiserte United seg til Champions League, mens Dortmund feilet. Hummels innrømmer at han da ville vurdert en overgang, men United var da ikke lenger interessert i midtstopperen.