Casper returnerer

Chris Casper er tilbake der det hele begynte.

35-åringen, som i starten av sin spillerkarriere tilbrakte syv år på Old Trafford, kommer fra jobben som assisterende manager i Grimsby Town. Han går nå inn i United-juniorenes trenerteam.

Casper var i sin tid selv en meget lovende juniorspiller og, sammen med blant andre David Beckham, Paul Scholes, Gary Neville og Nicky Butt, del av den berømte Class of 92. I motsetning til de ovennevnte, måtte han imidlertid nøye seg med en beskjeden fotballkarriere. Det skyldtes ikke nødvendigvis et mer moderat talent, men en skade som skulle sette en tidlig stopper for hans eskapader på grøntrektangelet.

Han var bare 24 år gammel da ulykken inntraff i desember 1999. Casper var inne i sin andre sesong for Reading, da han i en kamp mot Cardiff ble påført så alvorlige skader i begge beina at han måtte gi opp spillerkarrieren.

Men Casper var ikke dermed ferdig med fotballen. Etter en forsiktig start som manager for Team Bath, ble han i 2005 utnevnt til juniortrener i Bury, hvor han i 2006 endte opp som klubbens nye manager.

Han fikk sparken i januar 2008, og etter en kort periode som juniortrener i Bradford City, ble han for et halvt år siden ansatt som managerassistent i Grimsby Town.

Chris Caspers spillerprofil