Caseys største utfordring?

Fem spørsmål/svar før søndagens kamp mot Chelsea.

1. Hvor og når kan jeg se kampen?

Kampen spilles på Kingsmeadow, som mange sikkert kjenner til som hjemmebanen (frem til de får seg ny stadion) til AFC Wimbledon. Det er uansett Chelsea som eier stadion, etter at de kjøpte anlegget fra Kingstonian i 2016. Kampstart er 15.00 (skandinavisk tid)

TV: Kampen sendes på Viasport 2 i Norge. Enkelte tv-guider har annen info (inkludert Viasats egen i skrivende stund!), men vi har i alle fall fått bekreftet fra Viasport-hold at oppgjøret vises på Viasport 2 – med sendestart klokka 14.55.

I Sverige sendes kampen på Viasport Fotboll, og i både Norge, Sverige og Danmark er den også tilgjengelig på Viaplay.

BBC viser ellers kampen (red button), og den skal gå på FA Player, men geoblokkering vil vanligvis hindre skandinaviske seere i å se kampen slik. Denne kampen er ikke tilgjengelig direkte på MUTV.

LIVE: Er du i London, eller vurderer du en spontantur over for å se denne kampen? Kingsmeadow er ikke så vanskelig å finne. Ta toget i 25 minutter fra London Waterloo til Norbiton (pass på at du unngår togene som går 14 minutter over den hele timen, for de tar over 50 minutter i stedet for å ta 25 minutter), og så er stadion en timinutters spasertur (via Norbiton Avenue, Gloucester Road og Kingston Road) unna stasjonen. United-fansen ser kampen fra ståtribunen i sør.