– Carrick blir ny United-kaptein

Tar over for Wayne Rooney, mens Ander Herrera blir vikar, skriver The Sun.

Tirsdag kveld «breaket» Neil Custis nyheten om at Manchester United og Everton er i forhandlinger om en overgang for Wayne Rooney.

Nå skriver skriver journalisten, som følger United tett for The Sun, at José Mourinho allerede har bestemt hvem som skal overta kapteinsbindet.

Michael Carrick blir kaptein, mens Ander Herrera vil være lagets visekaptein.

35 år gamle Carrick var én av sju kapteiner som ledet Manchester United på banen forrige sesong og signerte en ny ettårskontrakt med klubben tidligere i sommer.

 

Wayne Rooney ble utnevnt til United-kaptein av Louis van Gaal etter at Nemanja Vidic forlot klubben i 2014. 31-åringen har også hatt ansvaret på det engelske landslaget.

Med begrenset spilletid under José Mourinho, tilhørte det imidlertid sjeldenhetene at United-laget ble ledet ut av Rooney. I tillegg til visekaptein Carrick, var også Chris Smalling, Juan Mata, Ashley Young, Marouane Fellaini og Antonio Valencia kaptein i løpet av sesongen.

Nå tyder det meste på at Rooney returnerer til Everton. Hans agent, Paul Stretford, ble onsdag observert i et møte med Evertons styreformann, Bill Kenwright, og partene skal langt på vei være enig om en overgang.

I Everton har for øvrig Phil Jagielka vært kaptein siden 2013.