Carrick, Solskjær, Robbo og Yorke

Nytt medlemsblad kan nå leses.

Sesongens sjuende medlemsblad er nå på vei til deg som er medlem, og de fleste vil ha det en av de første dagene kommende uke, avhengig av postgangen der du bor.

Bladet blir også tilgjengelig digitalt på samme tid, for dere som er digitale (og Premium) medlemmer.

Har du ikke lest forrige medlemsblad? US6? Da kan du lese det via denne lenken, enten via app eller via «min side» her på united.no.

Dette kan du lese om i US7:

  • MICHAEL CARRICK: Vi møtte United-spilleren for en lengre prat om karrieren hans, og stilte også spørsmål fra dere lesere.
  • OLE GUNNAR SOLSKJÆR: Vi møtte United-legenden for å høre hva han nå synes om United.
  • BRYAN ROBSON: Vi møtte legenden, som ofte er innom United-treningene, for å høre hans mening om Mourinho kontra forgjengerne.
  • DWIGHT YORKE: En fantastisk karriere. Vi tok en prat med ham om den.
  • JESSE LINGARD: Vi har snakket med Paul McGuinness, som gir noen fascinerende historier som ikke er kjent om Uniteds 24-åring.
  • RUI FARIA: Ja, vet du egentlig noe særlig om Mourinhos høyre hånd, mannen du alltid ser under kamper?
  • EUROPA LEAGUE: Kan vi gå hele veien?

Og det er bare litt av det du kan lese om. Som vanlig er det også Andy Mitten, United i mitt DNA og flere andre faste saker.

Men merk: Dette bladet går kun til medlemmer.

Er du ikke medlem og ønsker bladet? Meld deg inn her. Det koster kun fra 199,- i året for digitale medlemmer eller 299,- for Premium medlemmer som foretrekker å få bladet hjem i postkassa slik at de kan lese det i ro og mak i sofaen med en god kaffekopp.

Slik leses bladet digitalt:

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så “min side” fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På “min side” velger du “United Supporteren”. Så velger du riktig sesong (2016/17) og nummer 7 – som altså er det nyeste bladet.

APPEN VÅR ER OPPDATERT:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad via app. Gå til app store, søk opp “United-Supporteren” og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)