– Carrick er et piano

Er det Gary Neville som har kommet med den beste beskrivelsen av Michael Carrick?

Det er mange som har uttalt seg positivt om Michael Carrick i det siste. Ja, egentlig ikke bare i det siste, han er en mann som mange lenge har snakket positivt om.

Den mest poetiske beskrivelsen er det nok uansett hans tidligere lagkamerat Gary Neville som stod for i 2015, da han i et intervju med Stretty News sammenlignet midtbaneeleganten med et piano.

Her er Nevilles beskrivelse av Carrick:

– Jeg elsker Carrick. Jeg har respekt for Carrick. Du hører aldri noen som har spilt med Carrick i Manchester United som har noe vondt å si om ham. Den ultimate proffen, og forresten så forstår og elsker han klubben. Ikke kjøp det «Michael Carrick viser ikke lidenskap»-vrøvlet. Han elsker Manchester United. Du skulle sett ham når vi er ute på byen etter å ha vunnet ligaen, han kan være den mest høylydte av alle. Snakket om at Michael Carrick bare kommer inn som en stille mus, og gjør jobben sin uten at noen merker det, er bare vås.

– Når du spiller med Michael Carrick. så tenker du at det er autoritet, kontroll og ro. Når du er på en fotballbane, og spiller mot Liverpool eller City, så trenger du ro rundt deg også. Noen ganger ønsker du ikke at folk skal springe rundt som om de er gale.

– Scholes og Carrick sammen var fredelig. Det var som å gå inn på en bar og høre at et piano blir spilt. Det er avslappende. Å høre på noe god rock er bra, og du liker det også, men noen ganger er det fint å lytte til et piano. Carrick er et piano. Der har du overskriften din.