Campbell til Cardiff

Tidligere United-spiller Fraizer Campbell har skrevet under på en 3½-årskontrakt med Cardiff.

Ifølge walesonline har Cardiff betalt Sunderland i underkant av £1 million for å hente Campbell til den walisiske hovedstaden.Det betyr at verdien på spilleren har sunket betraktelig siden han i 2009 forlot United til fordel for nettopp Sunderland. «De svarte kattene», som den gang ble ledet av en nytilsatt Steve Bruce, betalte United £3.5 millioner i overgangspenger for en 21 år gammel spiss som på det tidspunktet ble ansett som en av landets mest lovende.

Skadeforfulgt

Men dessverre; tiden i Sunderland ble ikke den store suksessen for Campbell, noe en nærmest endeløs rekke med skader trolig må ta mesteparten av skylden for. Det førte til at han kun fikk 67 opptredener totalt i løpet av tre og et halvt år på Stadium of Light.

Når han nå åpner et nytt kapitel i Cardiff City, håper vi for Fraizer Campbells del at han slipper unna flere langtidsskader. Da vil han forhåpentligvis også klare å gjenskape den formen som førte til hans første – og hittil eneste – A-landskamp for England, vennskapsoppgjøret mot Nederland i februar 2012.

Fraizer Campbells spillerprofil på united.no