Campbell løftet Spurs

VIDEOLINK Spurs-utlånte Fraizer Campbell var i storslag og ble kåret til "Man of the Match" etter at han onsdag kveld sterkt bidro til å sende Liverpool på hodet ut av Ligacupen.

Den 21 år gamle United-spissen la først opp til kveldens åpningsmål ved å frispille lagkamerat Roman Pavlyuchenko etter 38 minutter. Deretter ordnet han selv både 2-0 og 3-0, før dommeren blåste for pause.

Campbells første nettkjenning i Spurs-trøyen kom etter en fin enkeltmannsprestasjon tre minutter før hvilen. Han tok da et overlegg fra venstre ned på brystkassen, vendte bort back og keeper, og trillet ballen behersket over målstreken.

Like etter var han på ny på farten, igjen etter overlegg fra venstre. Denne gang fikk han stå merkelig uforstyrret på 10-12 meters hold, men headingen inn i motsatt hjørne var uansett klinisk nok.

En sterk kamp av Campbell, som til stormende applaus ble byttet ut idet kampen gikk inn på overtid. Tottenham sikret seg til syvende og sist seieren med 4-2, og er dermed – sammen med blant andre Manchester United – i potten foran lørdagens trekning til Ligacupens 5. runde. Det er altså ikke Liverpool – og sensasjonelt nok heller ikke Chelsea.

Filip Scolaris ligaledere tok oppskriftsmessig ledelsen mot ex-Red Chris Eagles og hans lagkamerater i Championship-klubben Burnley, men måtte til slutt bite i gresset etter straffekonkurranse.