Campbell i skuddet

Uniteds Tottenham-utlånte spisstalent Fraizer Campbell, åpnet scoringene da Englands U21-mannskap benyttet fredagskvelden til å knuse Norge med hele 5-0 på en snødekket Komplett.no Arena i Sandefjord.

Det var Spurs-kameratene Jamie O'Hara, Tom Huddlestone og nevnte Campbell som styrte showet i kampens åpningsfase. Sistnevnte fikk en tidlig mulighet etter fremspill av Huddlestone, men satte ballen utenfor på kveldens første forsøk.

De to samarbeidet igjen etter 17 minutter, og denne gang satt det hele som det skulle. Campbells avslutning var riktignok ikke all verdens, men i det minste bedre enn keeper Lasse Staws inngripen. Dermed sto det 1-0 til England, i det som var United-spissens tredje landslagsmål på like mange kamper for de EM-klare.

En livlig Campbell fikk senere i omgangen ytterligere to sjanser til å doble ledelsen, men pirket det ene forsøket like utenfor stolpen, før han blåste det andre over tverrliggeren fra ti meters hold.

Isteden skulle Middlesbroughs Adam Johnson ordne 2-0-målet etter en halvtime, før Tom Huddlestone fikset 3-0 etter 73 minutter og Blackburns Olympiakos-utlånte Matt Derbyshire avsluttet massakren med scoringer i det 78. og 80. minutt. Det kunne blitt mye mer….