United XI fortsatt ubeseiret

Men Nicky Butts gutter rotet bort en tomålsledelse mot Stevenage.

Etter 1-0 over belgiske Cercle Brugge, 2-1 over irske Waterford, 2-2 mot den skotske Premier League-klubben Ross County og 1-0 mot Northern Premier League-klubben Chorley FC, var Manchester United XI fredag kveld på jakt etter sin fjerde seier på fem forsøk i sommer. Og til pause så det svært lyst ut.

Riktignok var det Stevenage som startet best, og vertene kjørte nærmest over United de første 20 minuttene. Så overtok plutselig United initiativet og scoret to ganger med bare fem minutters mellomrom. Først ut var Sam Byrne, mens Joe Rothwell økte ledelsen til 2-0 ti minutter før pause.

United XI, som for anledningen ble ledet av Nicky Butt, klarte imidlertid ikke holde unna i det som ble en svært fartsfylt og underholdende andreomgang. Sam Johnstone hentet frem den ene solide redningen etter den andre, men etter 52 minutter klarte ikke United-burvokteren å holde unna lenger. Og bare ti minutter senere satt også utlikningen i nota for vertene.

På stillingen 2-2 bølget kampen frem og tilbake med sjanser til begge lag, men det ble ikke flere scoringer på The Lamex Stadium. Dermed er Manchester United XI fortsatt ubeseiret i sesongoppkjøringen.

STEVENAGE – MANCHESTER UNITED XI 2-2