Budrunden over

Canal + mister trolig Premier League-rettighetene.

Ifølge ulike medier, deriblant Kampanjes nettutgave, er det Medge Consulting som har betalt 1,2 milliarder kroner for rettighetene til å vise Premier League-fotball i Norden.

– Vi har avsluttet vårt salg av rettighetene i den skandinaviske regionen. Vi røper aldri våre avtaler og har derfor ingen ytterligere kommentarer å komme på dette tidspunktet, sier Premier Leagues direktør for medieaktiviteter og internasjonal kringkasting, Phil Lines, til kampanje.com.

Canal + har vist Premier League siden 1997. Selv om de tapte budrunden, tror han sjansene er store for at kanalen fortsatt kommer til å sende engelsk fotball.

– Vi har fått beskjed om at det finnes et bud som er høyere enn vårt, og at denne budgiveren nå bare skal godkjennes. Men så får vi bare skje hva som hender etterpå. Jeg kjenner meg ganske trygg på at Canal+ fortsatt kommer til å sende Premier League. Det er ikke første gang i løpet av de 13 sesongene vi har hatt disse rettighetene at vi har måtte forhandle med en tredjepart, sier administrerende direktør, Joans Eriksson, til Aftenposten.