– Om Bruno kan spille lørdag? Jeg vil tro det

Manchester United og Sporting bekreftet onsdag ettermiddag at Bruno Fernandes blir United-spiller.

LES OGSÅ: Bekreftet klar – overgangssummen avslørt
LES OGSÅ: Dette er historien om Bruno Fernandes – en barnslig playmaker med edge

Samtidig var bekreftelsen av enighet bare første steg på veien hans til England.

Onsdagen ble brukt til å ta avskjed med Sporting og å fly til Manchester. Han landet på Manchester Airport ca. kl. 21.15 om kvelden – mens City og United spilte på Etihad.

Det er ventet at portugiseren vil gjennomføre legesjekken og skrive under på sin personlige kontrakt torsdag.

Etter 1-0-seieren borte mot City onsdag kveld understreket nordmannen igjen og igjen at United måtte få alt på plass før han kunne si så mye om Fernandes, men han klarte ikke å dy seg helt.

– Han er en veldig god fotballspiller, en spiller som kommer til å gi oss flere strenger å spille på. Han kan spille som en tier, en indreløper og en kant. Han er en veldig god fotballspiller, sa Solskjær til Viasport.

Til engelsk presse fikk han spørsmål om Fernandes kan spille allerede mot Wolverhampton lørdag kveld.

– La oss få dette i mål først, men jeg tror da at han er frisk og kampklar, ja. La oss imidlertid se om vi får dette i boks først, sa nordmannen.

LES OGSÅ: Solskjær hardt ut mot dommeren

Dette skjedde onsdag kveld – etter at Fernandes-overgangen ble bekreftet:

22.00: Bruno Fernandes og representantene la ut bilde av seg selv, som skal være fra Manchester Airport like etter landing. (selv om vi ikke kan bekrefte det).

21.15: Privatflyet med Bruno Fernandes og representanten hans landet på Manchester Airport cirka 21.15 norsk tid onsdag kveld – 31 minutter ut i oppgjøret mellom City og United på Etihad i ligacupen.

20.30: Da har privatflyet med Bruno Fernandes akkurat kommet inn over engelsk jord.

20.15: – Jeg er veldig glad for at vi er enig med Sporting. Tradisjonelt sett har vi et godt forhold til dem og det har vært gode forhandlinger. Forhåpentligvis kommer vi i mål også med kontrakten hans slik at vi også får gjennomført legesjekken, sa Ole Gunnar Solskjær til MUTV om Fernandes før avspark mot City onsdag kveld

20.00: Lurer du på hvor langt Fernandes er kommet? Vel, flyet nærmer seg den engelske kanal så nei, han kommer ikke til å rekke kampen på Etihad…

19.45: For dere som kan språket: Her er Brunos avskjedshilsen til Sporting-supporterne.

19.40: Samarbeidet er i gang. Rashford sa velkommen, og Fernandes likte det med en gang.

19.05: Slik ser det ut på innsiden av privatflyet Bruno Fernandes nå sitter i. Her sammen med representant Miguel Pinho.

18.43: Sporting har sendt en avskjedshilsen til Bruno Fernandes på sosiale medier: – Dette vil for alltid være ditt hjem, Bruno Fernandes!

Like etter la de ut en hilsen til United: – Ta godt vare på gutten vår, Manchester United.

18.40: Bruno Fernandes er i lufta! (fra flightradar24.com)

18.25: I den grad det skulle være tvil: Legesjekken gjennomføres torsdag, noe Paul Hirst i The Times understreker.

18.15: Bruno Fernandes filmes av portugisiske TVI24 mens han er på Tires flyplass utenfor Lisboa, for å reise med privatfly til Manchester.