Bruce banket Liverpool!

Steve Bruce og Hull vant 3-1 mot Brendan Rodgers’ Liverpool.

Liverpool startet søndagen på andreplass, men kommer ikke til å være der når alle kampene er ferdigspilt. Det sørget Steve Bruce sitt Hull-lag for.

Den tidligere United-kapteinen tok over klubben fra Kingston upon Hull sommeren 2012, og fikk straks orden på dem. Det ble direkte opprykk, og 3-5-2-formasjonen Bruce som oftest har sverget til har sett ut til å få det beste ut av laget.

Hull City v Liverpool - Premier League
SCOUSEBUSTER: Steve Bruce feirer 3-1-scoringen mot Liverpool.

Oppladningen til kampen mot Liverpool var ikke helt optimal. Krangelen mellom fansen og eier Assem Allam om navnet, eieren vil at laget skal hete Hull Tigers, har virkelig tatt seg opp etter at Allam kom med krasse uttalelser om fansen tidligere på søndagen. I tillegg ble Crystal Palace for sterke i forrige hjemmekamp, men Liverpool skulle vise seg å bli langt enklere motstand.

Jake Livemore ga Hull ledelsen 1-0 etter et skudd som gikk via Martin Skrtel og i mål. Det stod 1-1 til pause etter at Steven Gerrard utlignet på frispark.

David Meyler, som spilte under Bruce i Sunderland, scoret 2-1 med rundt 20 minutt igjen, før Hull i sluttminuttene gikk tilbake til suksessoppskriften fra tidligere i kampen: En tidligere Spurs-spiller som skyter via Martin Skrtel i mål. Denne gangen var det Tom Huddlestone som fikk æren.

Det endte med en fortjent 3-1-seier for Hull, som med det tok steget opp på øvre halvdel. Liverpool har nå to poeng ned til United, og sju opp til ledende Arsenal.