Brown forklarer

Forsvareren om hvorfor han sier nei til Fabio Capello og England.

Wes Brown fikk aldri plass i troppen da England reiste til VM i Sør-Afrika, men Fabio Capello ønsket å prøve ut Longsight-mannen i onsdagens privatlandskamp mot Bulgaria.

Forsvareren, som gjennom karrieren har hatt mange og alvorlige skader, velger imidlertid å takke nei til «Three Lions»-manageren.

– Etter mye tenking og med et tungt hjerte, har jeg bestemt meg for at tiden er inne for å gi meg med landslagsfotball, sier han til ManUtd.com.

– I en alder av 30 år føles det riktig å trå til siden, og dermed gi yngre spillere muligheten til å slippe til. I tillegg gjør det at jeg bare kan konsentrere meg om klubbkarrieren.

– Jeg ser på det som en ære og et privilegium at jeg har representert landet mitt på hvert eneste nivå fra U15 og opp. Jeg har alltid vært veldig stolt over å spille for England, og jeg ønsker dem alt godt i framtidige turneringer.

Wesley Brown fikk totalt 23 kamper for England, og føyer seg inn i rekken av flere United-spillere som har gitt seg på landslaget. De andre er Paul Scholes, Ryan Giggs, Edwin van der Sar og Dimitar Berbatov.