DE UTLÅNTE: Mens Tom Cleverleys Aston Villa gikk på et braktap.

17. mai spiller United mot Arsenal, og ellers har vi færre og færre i aksjon utenfor klubben siden sesongen er over for mange av klubbene vi har hatt spillere utlånt til.

Det gjelder uansett ikke alle, og i denne saken vil vi følge våre utlånte denne helgen.

Lørdag 16. mai:

Southampton 6-1 Aston Villa

I tidligkampen i Premier League ble det målfest, og det var ikke Tom Cleverleys Aston Villa som var den største bidragsyteren til det – om vi ikke nevner det håpløse forsvarsspillet som et bidrag, vel å merke.

Cleverley spilte hele oppgjøret for Aston Villa, og gikk denne gangen målløs av banen etter tre kamper på rad med mål. 25-åringen har vært god under Tim Sherwood, men slet sammen med resten av Villa-laget i dette oppgjøret. De fleste overskriftene vil nok handle om Sadio Mané, som scoret et rekordraskt hat-trick for hjemmelaget. I underkant av tre minutter tok det, med ballen i spill i rundt ett minutt på den tiden. Vi bøyer oss i støvet.

En svært skuffende kamp for Cleverley & co uansett, men kontrakten ble sikret noen timer senere uansett etter litt hjelp fra Tottenham mot Hull.

Aston Villa v Leicester City - Premier League
OVERLEVDE: Men tapte stort.

Dinamo Zagreb 4-0 Hajduk Split

Ángelo Henríquez gikk målløs av banen etter den første omgangen, men som Sadio Mané viste for Southampton tidligere på dagen så er det mulig å score hat-trick i løpet av ganske korte tidsrom.

Chileneren matchet riktig nok ikke Mané, men han scoret hat-trick i andreomgangen uansett, med det første målet i det 47. minutt, og det siste i det 74. minutt.

Henríquez er forventet å signere for den kroatiske seriemesteren permanent etter sesongen. Han spilte hele oppgjøret, som endte 4-0 siden Dinamo scoret også i den første omgangen.

Cukaricki 0-1 Vojvodina

Det ble ikke noe spilletid på Vanja Milinkovic-Savic, men Vojvodina vant likevel 1-0 på bortebane.

Søndag 17. mai:

Toledo 0-1 Real Madrid Castilla

Guillermo Varela spilte som vanlig fra start for Castilla, og i motsetning til Enzo Zidane og Martin Ødegaard så fikk Varela fullføre hele kampen. Det ble seier for Castilla, men det ble ikke noe opprykk.

Espanyol 1-4 Real Madrid

Javier Hernández kom inn for Real Madrid med rundt en halvtime igjen, men uten å komme på scoringslista. Scoringsfrekvensen gikk uansett opp med meksikaneren på banen, og det ble en komfortabel seier. Ex-red Cristiano Ronaldo scoret tre av kampens mål.

Barcelona vant også, og dermed ble det ikke noe spansk seriegull på Hernández.

Sporting 4-1 Braga

Nani spilte 83 minutt før han ble byttet ut, og hans Sporting klarte seg fint, men 28-åringen kom ikke på scoringslista, men ble derimot registrert med et gult kort i dommerens bok.

Da Nani ble byttet ut fikk han for øvrig stående applaus, siden dette var hans siste kamp hjemme for Sporting for denne gang.