Brady med assist

Robert Brady var sterkt delaktig da Hull knuste Bristol City. Les hvordan det går med Uniteds utlånte her.

Federico Macheda var ikke med i QPRs tropp, mens Ryan Tunnicliffe og Peterboroughs kamp mot West Ham ble utsatt pga frossen bane.

Hull 3-0 Bristol City

Robert Brady leverte et godt innlegg som Robert Koren ekspederte inn til 2-0 i Hulls 3-0-seier mot Bristol City. Han hadde også to gode skuddforsøk, men ingen av dem satte Bristol-keeper David James på prøve. Joshua King kom seg til en scoringssjanse i løpet av sine 20 minutter som innbytter, men skuddet hans ble stoppet av en god redning.

Nottingham Forest 1-1 Watford

Scott Wootton spilte 87 minutter for hjemmelaget da Forest spilte uavgjort mot Watford. Wootton gjorde ikke noe spektakulær forestilling, men var solid gjennom hele kampen.

Reading 2-0 Coventry

Oliver Norwood spilte hele kampen, men klarte ikke å hindre at Coventry gikk på et tap mot Reading. Norwood var en av bortelagets beste spillere offensivt, og kom nære med et godt skudd. Han serverte også medspillerne sine flere ganger, men ingen klarte å overliste Adam Federici i Reading-målet.