– Bør prioritere United

Ricardo Ferretti ber Javier Hernandéz om å tenke på sin egen fremtid og spilletid i United.

Brasilianske Ricardo Ferretti trener til daglig mexikanske Tigers UANL. Ifølge Sport Witness skal treneren ha uttalt til mexikansk presse at han syntes Javier Hernandéz burde tenke på sin egen fremtid, og prioritere karrieren sin i Manchester United fremfor å representere Mexico.

Til den mexikanske avisen Record skal Ferretti ha uttalt at det er opp til hver enkelt spiller selv å velge om de ønsker å representere landet sitt eller ei. Men treneren stiller spørsmålstegn ved spilletiden til Hernandéz i United, og mener  den unge spissen bør tenke seg godt om hvorvidt landslagsoppdragene kan ødelegge for spilletid i klubben.

– Han har rett til å velge å ikke spille. Hvor mange ganger har ikke Chicharito blitt utelatt fra laguttaket i Manchester United?

– Han kan velge å si at han er i ferd med å miste sin faste plass i lagoppstillingen, sa Ferretti.

Etter at Mexico tapte 2-1 mot Cosa Rica forrige uke, må de spille play off for å kvalifisere seg til neste års VM i Brasil.

Den mexikanske landslagstreneren, Miguel Herrera, har også tidligere uttalt at han fremover vil prioritere spillere som spiller regelmessig i klubbene sine. Denne uttalelsen gjør det usikkert hvor Hernandéz står i forhold til landslaget.