Bolt er fortsatt giret

Verdens raskeste mann gjentar sitt ønske om prøvespill i United.

Det er i et intervju med Goldstein Celebrity Reds på MUTV, at Usain Bolt tilkjennegir sitt fortsatte ønske om å få spille for sin favorittklubb.

Her forteller det jamaicanske fartsfantomet om sin forelskelse i United, sitt første besøk til Old Trafford, og om hvordan han overfor Sir Alex Ferguson diskuterte muligheten for et prøvespill.

Les også: «Bekymret Bolt« frykter frykter det kan bli vanskeligere å spille seg inn på United nå som Ferguson er borte.

Og selv om verdensrekordinnehaveren på 100 meter, 200 meter og 4×100 meter stafett, løper fra alle og enhver, har han altså ikke klart å løpe fra ambisjonen om en dag å få stille i Louis van Gaals startellever på Drømmenes teater.

MANCHESTER, ENGLAND - MAY 15: Sir Alex Ferguson and the Manchester United squad meet Olympic Champion Usain Bolt ahead of a First Team training session at Carrington Training Ground on May 15 2009, in Manchester, England. (Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images) *** Local Caption *** Usain Bolt;Alex Ferguson;Cristiano Ronaldo;Wayne Rooney;Ryan Giggs
USAIN BOLT på United-trening i mai 2009.

– I mitt hode mener jeg at jeg burde få et prøvespill, for deretter se om de ville si: «ok, du er med» eller «nei, du er ikke god nok».

– Selv tror jeg at jeg ville gjort det temmelig bra siden jeg er i god form, rask, og i stand til å kontrollere en ball. I tillegg forstår jeg alt ved spillet.

– Derfor tror jeg at de etter et prøvespill ville ha sagt: «Vet du hva, du er 30 år, her har du en 5-årskontrakt! La oss sette igang!

Du kan se hele intervjuet med den olympiske gullmedaljøren fra 2008 og 2012 på MUTV/TV 2 Sumo torsdag kveld klokken 22.00.

Om du ennå ikke har skaffet deg tilgang til Uniteds egen tv-kanal, kan du enkelt skaffe deg det her.