– Bløffmakere skapte kaos

United var aldri så nære et kjøp av Ander Herrera som det ble meldt.

Han så lenge ut til å være det sikreste kortet, for allerede tidlig mandag ettermiddag ble det meldt at Manchester United hadde innfridd utkjøpsklausulen på 36 millioner euro for Ander Herrera.

Til slutt, etter at håp ble til skuffelse, viste det seg imidlertid at dette ikke var sant.

Sannheten var at United mente utkjøpsklausulen var for høy, at de ikke ville betale 36 millioner for Herrera, men at de lenge forhandlet i håp om å finne en annen løsning.

Det gikk imidlertid ikke.

Samtidig skapte bløffmakere en helt spesiell situasjon i løpet av kvelden. Det ble nemlig meldt at tre United-representanter møtte opp i lokalene til det spanske fotballforbundet for å fullføre avtalen. Tre menn møtte også opp der. De var også i lokalene til det spanske forbundet i en times tid, ifølge den spanske fotballeksperten Guillem Balague, men de dro uten å ha betalt utkjøpsklausulen slik det ble rapportert at de skulle.

Til slutt viste det seg altså at de ikke skal ha vært United-representanter, men bløffmakere. Hvorfor? Det vites ikke, men muligens er det snakk om uønskede mellommenn som har forsøkt å ordne avtalen med håp om egen vinning.

Det spesielle er at United aldri tok avstand fra disse mennene, så nøyaktig hva som foregikk i Spania mandag må vi nok vente før vi får svar på.