– Blir tilbudt ny kontrakt

Manchester United vil belønne unggutten med en kraftig forbedret langtidskontrakt.

19 år gamle Williams har imponert stort etter at han fikk muligheten av Ole Gunnar Solskjær.

Nå vil United belønne den solide fremgangen med en ny og forbedret kontrakt som reflekterer det faktum at Williams nå er førstelagsspiller, skriver The Athletic

Skrev ny kontrakt i oktober

Williams skrev under på en ny kontrakt med United så sent som i oktober som strekker seg til 2022, men etter å ha tatt steget opp til å bli et fast inventar i førstelagstroppen, kan Williams se frem til en kraftig lønnsøkning.

HAR IMPONERT: Brandon Williams og kaptein Harry Maguire har spilt sammen ved en rekke anledninger denne seongen. Nå kan 19 år gamle Williams se frem til en kraftig lønnsøkning. United skal nemlig være klar til å tilby unggutten en ny kontrakt.

I dag tjener den unge venstrebacken ca 4.000 pund i uken, men den nåværende kontrakten ble skrevet da Williams kun hadde spilt to førstelagskamper. 

Denne sesongen har 19-åringen vært på banen i hele 26 kamper, og blir spådd en lysende fremtid i United.

Debut i ligacupen

– Sulten og ambisjonene han viser er noe alle kommende fotballspillere kan lære av. Det er opp til ham, meg og klubben å beholde de ambisjonene, men jeg kan aldri tenke meg at det vil endre seg for ham, uttalte Solskjær etter at Williams storspilte i 4-0-seieren mot Norwich tidligere denne sesongen.

I TROPPEN MOT PSG: Brandon Williams var med i troppen som reiste til Paris for å møte PSG i Champions League sist sesong. Williams spilte ikke, men Mason Greenwood (t.v) fikk sin United-debut i oppgjøret, mens Diogo Dalot (i bakgrunnet) skaffet United det avgjørende straffesparket. 

Williams debuterte for United som innbytter mot Rochdale i ligacupen og startet sin første kamp borte mot AZ Alkmaar da United og den nederlandske klubben spilte 0-0 i Haag.