Et av få lyspunkter mot Reading: Callum Gribbin.

Uavgjort i miniderbyet

Callum Gribbin og DJ Buffonge scoret for Uniteds U18-lag, men det ble «bare» 2-2 mot serieleder City.

Lørdag tok Uniteds U18-lag imot Manchester City på Carrington, og det endte 2-2 etter en U18-kamp av høy kvalitet.

Uniteds unggutter lå før kampen på andreplass i den nordlige U18-avdelingen, ett poeng bak motstander City, og misbrukte altså sjansen til å gå helt til topps. United har spilt to kamper mer enn City, og trengte en seier.

Tabellen er selvsagt ikke det viktigste på dette nivået, og spennende unggutter er det i alle fall nok av på begge disse lagene. En av dem er Callum Gribbin, som nylig scoret hat-trick mot Liverpool, og rett før pause scoret han mot City også. Han løp noen meter med ballen før han fra 16-17 meter sendte ballen hardt i hjørnet, og attpåtil med feil fot (i Gribbins tilfelle betyr feil fot at det var med høyre).

Han hadde også muligheten til å øke til 2-0, da Josh Bohui (som var meget god) vant sitt tredje straffespark på tre kamper, men Gribbin skjøt over fra ellevemeteren. Kort tid etterpå utlignet Brahim Diaz for City etter å ha fått det litt for enkelt i Uniteds sekstenmeter.

Darren Raekwon McIntosh-Buffonge, vanligvis bare omtalt som DJ Buffonge, stupheadet United i ledelsen igjen i det 81. minutt av oppgjøret, men Foden utlignet for City få minutter etterpå, og det endte 2-2 i en kamp der City nok var nærmest seieren.

United 2-2 (1-0) City

U18 Premier League
Aon Training Complex, 3. des. 2016, kl. 12.00

45. min.: 1-0 Gribbin
74. min.: 1-1 Diaz
81. min.: 2-1 Buffonge
84. min.: 2-2 Foden

United: Ilias Moutha-Sebtaoui, George Tanner, Lee O’Connor (Nishan Burkart, 85.), Tyrrell Warren, Ro-Shaun Williams, Callum Whelan, Callum Gribbin (Aidan Barlow, 78.), DJ Buffonge, Tahith Chong (Ethan Hamilton, 68.), Angel Gomes, Josh Bohui.