Blir det ligacupsemifinale?

Toppdivisjonslaget West Ham kommer på besøk til Leigh Sports Village.

Onsdag kveld er det klart for kvartfinale i kvinnenes ligacup, og Manchester United tar imot West Ham på Leigh Sports Village.

Kampstart er 20.00 (skandinavisk tid), og oppgjøret sendes på MUTV. Vi kommer selvsagt også til å følge med her på united.no.

LES OGSÅ: Møter Brighton i FA-cupen

West Ham spiller i toppdivisjonen, men United har slått toppdivisjonsmotstand i både Liverpool og Everton for å komme seg til kvartfinalen, og det er ikke gitt at West Ham er særlig store favoritter – om de er det i det hele tatt – selv om det også skal sies at West Ham er et bedre lag enn både Everton og Liverpool denne sesongen.

West Ham varmet opp med et 2-4-tap hjemme mot landets beste lag, nemlig Arsenal, mens United varmet opp med en 9-0-seier mot London Bees (les fyldig kamprapport her).

LES OGSÅ: Her var det gøy også før Solskjær kom inn

I den kampen valgte Casey Stoney å sette Lauren James og Jess Sigsworth på benken fra start, mens kaptein Alex Greenwood og Mollie Green var blant spillerne som ble byttet ut relativt tidlig, etter alt å dømme fordi denne ligacupkampen blir prioritert. Stopper Amy Turner manglet i troppen – vi krysser fingrene for at det ikke er snakk om noen skade, og at hun er tilbake til denne kampen mot West Ham.