Bli med i vår nye Facebook-gruppe

Vi deler ut premier til noen av dere som er tidligst ute.

Supporterklubben har lenge hatt en Facebook-side hvor vi har delt redaksjonelle saker og informasjon om turene og billettene våre.

Nå starter vi også en egen Facebook-gruppe, der målet er å skape en best mulig United-diskusjon samtidig som vi ikke glemmer at vi er United-fans, at vi også er opptatt av det utenfor banen, samholdet, det som skjer på puben eller i Manchester, det som gjør at vi faktisk er en del av samme familie og på samme lag.

Som det står i gruppebeskrivelsen:
Dette er en gruppe hvor vi skal feire seirer i fellesskap og sammen komme oss etter tap. Dette er ikke en gruppe der du tømmer deg for din irritasjon eller frustrasjon.

Alle medlemmene i gruppa kan dele saker eller egne meninger (igjen: se reglene for hva som er tillatt) for å skape diskusjon og utveksle tips og erfaringer, og vi i Supporterklubben vil også jevnlig komme med våre meninger og annet snacks – eksklusivt for de som er i gruppa.

Vi kommer til å dele ut premier, hjemmedrakt eller annet fra nettbutikken vår, til noen av dere som melder dere inn i gruppen i løpet av onsdagen og torsdagen. Vinnerne blir offentliggjort fredag morgen.