Ble for veike mot Stoke

Andre strake tap for U18-laget da Stoke City ble for sterke.

Noen timer før kampen mellom Manchester United og Manchester City spilte U18-laget mot et annet City-lag. Stoke City.

Det endte med tap for de unge håpefulle mot et fysisk overlegent Stoke-lag.

Etter tre-fire solide sjanser får gjestene et straffespark etter åtte minutter. Gjestenes kaptein, Adam Porter, plasserer ballen kjølig i keepers høyre hjørne. Ondrej Mastny, som har åpnet kampen meget godt, går feil vei.

Rett etter halvtimen er spilt sitter utligningen for United og Ayodeji Sotona, som uten tvil har vært Uniteds beste i åpningen av kampen. Sotona drar seg løs fra markeringen sin, bruker tempoet og banker ballen i lengste hjørne fra ti-tolv meter, og scorer med det på sin egen bursdag.

Drøyt fem minutter før pause rekker Stoke å ta ledelsen for andre gang. Soiyir Sanali fører ballen gjennom et hullete United-forsvar før han serverer Joshua Ireland (sønnen til Stephen Ireland), som enkelt setter inn 1-2.

Like etter pause sender Stoke-keeper Nathan Broome i vei et prosjektil av et utspill. Uniteds Ben Hockenhull feilberegner ballen idet han skal klarere med hodet, og bak ham lusker Mohamed Sankoh. Han leverer en tilnærmet ferdigscoret ball til Andre Godfrinne, og 1-3 er et faktum.

KUNNE JUBLE, MEN: Det ble bare én scoring for Manchester Uniteds talenter. Det holdt ikke mot Stokes tre.

U18: Manchester United 1-3 Stoke City