Bill.merk: Klubb søkes

Tidligere United-spiller annonserer etter klubb.

Rodrigo Possebon fikk åtte kamper for Uniteds A-lag i 2008/09-sesongen. Det er mer enn de fleste kan drømme om. Det gikk også bra i de åtte kampene, da sju endte med seier og én med uavgjort. United-karrieren ble likevel kort, og de siste årene har han tilbragt i Braga, Santos, Vicenza og flere brasilianske klubber.

Nå er han imidlertid tilbake i England.

På klubbjakt.

– Ikke tid til å tenke

Ved midnatt la nettsiden Inside Football ut en eneste lang annonse fra Possebon, hvor han ba interesserte klubber om å ta kontakt.

– Jeg er tilbake i England for første gang siden jeg forlot Manchester United i 2010. Jeg er en midtbanespiller, 26 år gammel og på jakt etter klubb, begynner han.

posse
TAKLINGEN: Boro-spilleren ble utvist for en tofotet takling på Possebon.

Så ramser han opp fotball-livet til nå – som startet i brasilianske Porto Alegre og som altså også handlet om mange år i United.

Har du fått med deg at united.no har et nytt forum?
Involver deg og diskuter United på unitedforumet.no.

– Det gikk bra. Jeg var innbytter i Premier League-åpningen. Giggs måtta ut. Jeg kikket rundt meg. Jeg var den eneste midtbanespilleren på benken. Manageren kalte på meg. Det var 75.000 på tribunene, men ikke mye tid til å tenke…

– Tilbake igjen

Dessverre gikk det galt i en kamp mot Middlesbrough, hvor han ble skadet.

– Ferguson var rasende, og Middlesbrough-manager Gareth Southgate beklaget det hele. Etter det kom aldri United-karrieren min i gang. (…) Nå er jeg imidlertid tilbake. På jakt etter en klubb.

Les hele Possebons jobbannonse her.