Betinget suksess for de utlånte

Ingen av Uniteds utlånte spillere fikk oppleve seier for sine respektive klubber i helgens ligarunde. Phil Bardsley kom nærmest, men måtte nøye seg med ett poeng da Sheffield U spilte målløst mot Burnley.

Bryan Robson har ennå ikke klart å få sving på et Sheffield U-mannskap som siden vårens nedrykk fra Premier League har hatt ambisjoner om en umiddelbar retur. Store defensive problemer i sesonginnledningen har imidlertid kastet store skygger over den brave målsettingen.

Trekket med å hente inn Phil Bardsley i et forsøk på å få mer struktur over forsvarsspillet, ser imidlertid ut til å ha lyktes. Lørdag var Salford-gutten i aksjon for tredje gang da Sheffield-laget unngikk ligatap for fjerde gang på rad.

Sheffield U 0 – Burnley 0

Ryan Shawcross, Stoke

Midtstopper Ryan Shawcross har hatt en bra sesong så langt for Stoke City i Championship.

Han har vist seg frem som en stor og sterk midtstopper, og som et målfarlig våpen på dødballer. Han scoret allerede i debutkampen sin mot Cardiff i august, og har siden funnet nettmaskene ytterligere tre ganger.

Lørdag trodde alle – inkludert motstanderlaget Coventry – at han hadde scoret igjen. Ballen var over målstreken, men uten at linjemannen reagerte. Dermed vinket dommeren spillet videre.

Stoke 1 – Coventry 3

Ritchie Jones, Yeovil

Ritchie Jones har hatt betinget suksess som innlånt, sentral midtbanespiller i League One-klubben Yeovil. Så langt står han med 5+2 ligaopptredener, men i de to siste kampene – inkludert lørdagens bortemøte med Crewe, har han måttet slite benken i samtlige 90 minutter.

Crewe 2 – Yeovil 0

Darron Gibson, Wolverhampton

Den irske landslagsspilleren er lyskeskadet og var ikke i aksjon da Wolverhampton og Bristol City spilte 1-1 i lørdagens kamp.

Lee Martin, Plymouth

Unge Martin pådro seg gult kort og spilte ellers en kamp til midt på treet da Plymouth lørdag ettermiddag gikk på et sjeldent hjemmetap. Ex-Red Sylvan Ebanks-Blake scoret fra straffemerket, men ”Pilgrimene” måtte likevel se seg slått.

Plymouth 1 – Sheffield Wednesday 2

Fraizer Campbell, Hull

20 år gamle Fraizer Campbell har bare tilbrakt knappe tre uker på KC Stadium, men har allerede rukket å gjøre seg bemerket med to mål på tre ligaopptredener. Lørdag var imidlertid både Campbell og lagkameratene sjanseløse på Loftus Road.

QPR 2 – Hull 0

Michael Lea og Craig Cathcart, Royal Antwerp

Royal Antwerp skal først i aksjon søndag ettermiddag – borte mot R. Union St.-Gilloise.