– Det beste jeg har opplevd

Ingen var like glade som Luke Shaw da Marcus Rashford satte inn seiersmålet mot Hull.

United har opplevd både oppturer og nedturer de siste årene. Selv om overtidsseirene har blitt færre etter at Ferguson la opp, hanket også Moyes og van Gaal inn poeng på det viset.

En spiller som imidlertid har gått glipp av de fleste av disse øyeblikkene er Luke Shaw. Lørdag fikk han for første gang oppleve gleden ved å endelig få hull på byllen etter å ha stanget mot etablert forsvar i 90 minutter.

– Jeg elsket det. Rent følelsesmessig, tror jeg dette er den beste følelsen jeg har hatt ute på en fotballbane. Jeg er bare så utrolig lykkelig over at vi fikk tre poeng, ikke bare for oss, men også for fansen. De var fantastiske i kveld, sier Shaw til MUTV.

Feiret med fansen

Samtlige United-spillere spurtet over til borteseksjonen på KC Stadium, der Marcus Rashford ble skvist inne i en klynge sammen med Mkhitaryan, Zlatan, Shaw og de andre gutta.

Feiring mål

Fansen kastet seg ut på banen, og et av bildene viser at en heldig United-fan fikk blitt med på feiringsklemmen. Dette gjorde scoringen ekstra spesiell for shaw.

– Det var en uvirkelig følelse, og gutta i garderoben fortalte at det tok dem tilbake til gamle dager da de pleide å sikre seg slike seire. I tillegg var det å ha fansen feirende med oss noe som gjorde det enda mer spesielt. Som spillere kunne vi se hvor mye denne seieren betydde for dem og hele klubbe, sier han.

Rashford-impact

Rashford Hull
SUPERINNBYTTER: Luke Shaw skryter av Marcus Rashford og Henrikh Mkhitaryan, som han mener snudde kampen mot hull.

Venstrebacken innrømmer at han lenge var nervøs for at de røde djevlene aldri skulle greie å penetrere Hull-veggen, men Mourinhos bytter reddet dagen.

– De forandret hele kampdynamikken, de forandret hele kampen. Masse kreditt til treneren for å hive innpå Mkhitaryan og Rashford. Rashford er rett og slett et utrolig talent, og jeg håper han kan spille sånn i hver kamp, sier Shaw.

José Mourinho har gitt grønt lys til at Sam Allardyce kan vurdere Shaw til England-uttaket søndag kveld, til VM-kvalifiseringskampen mot Slovakia.

Der er også Rashford aktuell, mens Allardyce fortsatt ikke har gitt noen svar på hvorvidt Rooney får fortsette som kaptein for landslaget.

Deretter skal Shaw og resten av gjengen forberede seg på årets første Manchester-derby, der Pep Guardiola og Sergio Agüero står på motsatt banehalvdel.