Berbatov x 3

OPPDATERT Berbatov og Nani fant nettmaskene.

Bulgaria-kaptein Dimitar Berbatov scoret tre ganger da de hvite og grønne banket Georgia, mens Nani fant veien til nettmaskene for Portugal mot Malta. Nemanja Vidic og Patrice Evra var derimot ikke å se i aksjon for sine respektive nasjoner da VM-kvalifiseringsrundene ble avsluttet onsdag kveld.

United.no gir deg her resultatene og oversikt over hvordan United-spillerne gjorde det for sine respektive nasjoner.

PORTUGAL – Malta: 4-0

Nani startet og scoret Portugals første mål da Carlos Queiroz` menn sikret Play off-plassen i gruppe 1. Portugal fikk en enkel oppgave med å slå lilleputt Malta på hjemmebane, og sluttsifrene ble til slutt 4-0. Nani ble byttet ut etter 73 minutter.

Litauen – SERBIA

Nemanja Vidic var verken på banen eller benken da Serbia tapte 2-1 for Litauen på fremmed gress. Allerede VM-klare Serbia hadde ikke annet enn æren å spille for, og det har ikke kommet noen rapporter om at Uniteds jernmann har pådratt seg en skade. Kvelden ble, tapet til tross, en opptur for Zoran Tosic, som scoret Serbias mål etter å ha kommet inn som innbytter etter pause.

FRANKRIKE – Østerrike: 3-1

Frankrike hadde allerede tapt kampen mot Serbia om førsteplassen i gruppe 7, men Play off var sikret før avspark. Patrice Evra var ikke involvert på noen som helst måte, og Frankrike stilte ikke med sitt beste lag mot Østerrike.

ENGLAND – Hviterussland: 3-0

Rio Ferdinand og Ben Foster startet for England, og ifølge rapportene vartet United-keeperen opp med noen kvalifiserte redninger. Gruppevinner England vant 3-0 etter to mål av Peter Crouch og ett av Shaun Wright-Phillips. Michael Carrick så hele kampen fra innbytterbenken.

IRLAND – Montenegro: 0-0

John O`Shea startet kampen på benken, men kom inn etter 40 minutters spill da Irland bare klarte 0-0 hjemme mot Montenegro. Play Off-plassen var i boks for Irland før kampen.

BULGARIA – Georgia: 6-2

Dimitar Berbatov var i scoringsform i Bulgarias 6-2-nedsabling av Georigia. Landslagskapteinen fant veien til nettmaskene hele tre ganger og var livlig. Bulgaria hadde imidlertid ingenting å spille for, og havnet på tredjeplass – ti poeng bak gruppevinner Italia.

SØR-KOREA – Senegal: 2-0

Sør-Korea slo United-klare Mame Biram Dioufs Senegal 2-0 i Seoul. Kaptein Ji-Sung Park spilte hele kampen for Sør-Korea, mens Diouf fikk en drøy halvtime for Senegal.

Chile – ECUADOR: 1-0

Antonio Valencia var, etter det vi kjenner til, suspendert da Ecuadors VM-drøm gikk i tusen knas da Chile, som allerede før kampen var kvalifisert, slo United-vingens nasjon 1-0.