Berbatov skadet?

Dimitar Berbatov ble byttet ut etter ca. 30 minutter av onsdagens landskamp mellom Bulgaria og Serbia. Det meldes om at spissen har pådratt seg en strekk.

Berbatov holdt seg på baksiden av låret da han byttet ut. Det er vanskelig å si hvor lenge han eventuelt er ute, men man vil antageligvis vite mer i morgen. Sir Alex Ferguson er nok uansett ikke særlig fornøyd, siden det ikke var noen poeng på spill den kampen.

Her er kampene hvor United-spillere var involvert:

Serbia 6-1 Bulgaria

Nemanja Vidic kunne smile bredt da hans Serbia knuste Dimitar Berbatovs Bulgaria 6-1. Vidic spilte hele kampen, mens Berbatov ble byttet ut allerede etter ca 30 minutter, og det er altså snakk om at det muligens er en strekk.

Saudi Arabia 0-2 Sør-Korea

Ji-Sung Park var den eneste United-spilleren i dag som spilte om tre poeng. De tre poengene fikk han da han var kaptein for Sør-Korea som slo Saudi Arabia på bortebane. 0-0 holdt seg lenge, men de scorte først i det 77. minutt, før de økte ledelsen på overtid.

Irland 2-3 Polen

Både John O`Shea og Darron Gibson spilte fra start da Irland tok i mot Polen.Det så lenge ut som at det skulle ende med 2-0-seier til Polen, men sluttminuttene ble dramatiske. Stephen Hunt reduserte på straffe etter 88 minutter, før Robert Lewandowski økte ledelsen til 3-1 like etter. Men det var ikke over med det. På overtid scorte Keith Andrews, som kom inn for Darron Gibson etter 73 minutter. Etter det ble det ingen flere scoringer, og det ble bare nesten for irene.

Tyskland 1-2 England

Michael Carrick var den eneste United-spilleren i Englands tropp, og Fabio Capello ga Uniteds nummer 16 tillit fra start i kveldens oppgjør. England tok ledelsen ved Matthew Upson i første omgang, men Tyskland utliknet i andre omgang. Fem minutter før slutt scorte John Terry og ble med det matchvinner for England.

Frankrike 0-0 Uruguay

Patrice Evra og Frankrike klarte bare 0-0 hjemme mot Uruguay og tidligere United-spiller Diego Forlan. Evra spilte hele kampen på venstreback for franskmennene.

Nord-Irland 0-2 Ungarn

Jonny Evans klarte ikke å forhindre at Ungarn vant kampen i Belfast. Fulham-spilleren Zoltan Gera satte spikeren i kista etter 71 minutter.

Skottland 0-1 Argentina

Skottland, uten Darren Fletcher, tapte 1-0 hjemme mot Argentina, med Carlos Tevez på banen hele kampen. Argentinas vinnermål kom allerede etter åtte minutter da Maxi Rodriguez scorte.

Brasil 6-2 Portugal

I likhet med Nemanja Vidic tidligere onsdag kveld, var det Anderson som kunne smile bredt da Brasil slo Portugal hele 6-2. Cristiano Ronaldo og Anderson spilte fra start for hendholdsvis Portugal og Brasil, mens Nani kom inn i pausen. Anderson ble byttet ut litt før det var gått 80 minutter, mens Ronaldo spilte hele kampen og pådro seg et gult kort mot slutten av kampen.

Venezuela 0-0 Angola

Verken Manucho eller noen andre klarte å score dette oppgjøret, og dermed endte det altså 0-0 i nattens kamp.

Mange unge i aksjon tirsdag

Tirsdag kveld ble det spilt kamper for ungdomslandslagene, og spillere fra Mancester United imponerte. Englands U19-lag, med Danny Welbeck, Ben Amos og Danny Drinkwater i startoppstillingen, vant 1-0 mot Tyskland. Welbeck hadde målgivende pasning på scoringen, før han ble byttet ut i pausen. Amos og Drinkwater spilte hele kampen.

Fraizer Campbell, som for tiden er lånt ut til Tottenham, fortsatte storformen sin og scorte det første målet da England U21 slo Tsjekkia 2-0. Englands keeper Joe Lewis sparket ballen langt opp og Tsjekkias forsvar lot ballen sprette. Jan Halama prøvde å heade ballen tilbake til keeper, men Campbell tok ballen og satte den over Jakub Diviš i Tsjekkias mål.

I kampen mellom Skottland U21 og Nord-Irland U21 var tre United-spillere på banen. David Gray gjorde sin debut for Skottland, men det var Nord-Irland, med kaptein Craig Cathcart og Corry Evans, som vant 3-1.