Benfica snublet igjen

Ingen av Uniteds Champions League-motstandere vant sine seriekamper før ligapausen.

Mens Manchester United gjorde jobben hjemme mot Crystal Palace, gikk både Benfica, Basel og CSKA Moskva av banen uten tre poeng i helgen.

LES OGSÅ: Europas nest beste hjemmelag

Maritimo – Benfica 1-1

Benfica var førsteseedet i gruppespillet i Champions League, men har gått på to overraskende tap mot Basel og CSKA Moskva.

Heller ikke i den hjemlige serien går Benfica-toget på skinner.

Søndag kveld kunne laget dra nytte av at tittelrivalene Porto og Sporting Lisboa hadde spilt 0-0, men likevel måtte trener Rui Vitoria ta til takke med ett poeng i en vrien bortekamp mot Maritimo.

Jonas ga Lisboa-laget en drømmestart da han sendte Benfica i ledelsen etter bare to minutter med et vakkert langskudd, men etter hvilen utlignet hjemmelaget til 1-1 ved Ricardo Valente. Maritimo kunne tatt alle poengene i sluttminuttene, men keeper Júlio César stoppet Everton som kom alene mot mål.

Benfica ligger på tredjeplass på tabellen, fem poeng bak serieleder Porto.

Eliseu er for øvrig det eneste Benfica-innslaget i Portugal-troppen som skal i aksjon i VM-kvalifisieringen før Champions League-oppgjøret mot Manchester United.

CSKA Moskva – Ufa 0-0

CSKA maktet ikke å slå tilbake etter å ha blitt ydmyket av Manchester United i midtukens Champions League-kamp mellom lagene og spilte søndag 0-0 for andre gang på rad i den russiske eliteserien.

Russerne gjorde tre endringer på laget som tapte 1-4 for United, men maktet ikke å slå Ufa, som ligger på nedre halvdel av tabellen.

CSKA ligger på fjerdeplass i Russland, sju poeng bak Zenit, som også spilte uavgjort.

Grasshopper – Basel 0-0

Basel overrasket alle og knuste Benfica hele 5-0 på hjemmebane onsdag, men falt tilbake til gamle synder mot Grasshopper på lørdag.

Mohamed Elyounoussi startet på topp for Basel, uten at han klarte å avgjøre mot det sveitsiske hovedstadslaget.

Basel har bare vunnet fire av sine ti første kamper i serien og ligger allerede åtte poeng bak Young Boys som i helgen tok sin fjerde strake seier.