Benfica scoret tre

Her ser du hvordan det gikk med Uniteds Champions League-motstandere denne helga.

Her er oversikten over hvordan det gikk for Uniteds Champions League-motstandere i helga.

Desportivo Aves – Benfica 1-3

To mål av Jonas og ett av Seferovic ga Benfica seieren i helga, og med denne kampen i mente så er det rart at Jonas ikke startet mot United. Han er Benficas toppscorer, og var også involvert i Benficas tredje mål i denne kampen.

Ellers imponerte stopper Ruben Dias og Diogo Concalves for portugiserne, som altså møter United på Old Trafford tirsdag om en uke.

Benfica ligger forresten på 3. plass på tabellen, fem poeng bak Porto og tre poeng bak Sporting Lisboa så langt.

Basel – Thun 2-1

Basel er Uniteds nærmeste utfordrer i Champions League-gruppa, etter seks poeng på sine tre kamper til nå, og viste i helga at formen er intakt. Med 2-1-seier mot Thun er de ubeseiret på sine siste seks kamper, og fem av disse er vunnet.

Laget dominerte mot Thun, og vant helt fortjent etter scoringer av Zuffi og Ajeti. Basel er nå på 2. plass i Sveits, fem poeng bak ligaleder Young Boys.

Norske Mohamed Elyounoussi har forresten startet Basels siste kamper, etter at han satt på benken i den overbevisende 5-0-seieren hjemme mot Benfica i Champions League.

 

CSKA Moskva – Zenit St. Petersburg 0-0

CSKA sliter i Champions League-gruppa, og det er spesielt det offensive som svikter i russernes spill for tiden. 0-2-tapet hjemme for Basel i midtuka ble til 0-0 mot Zenit St. Petersburg søndag.

Det betyr at CSKA har gått målløse av banen i fem av sine sju siste kamper i alle turneringer. Det har også kun blitt én seier på de sju kampene.

Søndagens kamp var ganske jevn, og CSKA skal ha for at de hevet nivået sitt fra Basel-kampen til oppgjøret mot Roberto Mancinis ligaledende Zenit. Likevel så var det Zenit, som nylig slo Rosenborg, som hadde kampens største sjanse.