Belgia-sjefen tviler ikke ett sekund på Lukaku

– Bare vær deg selv, er Roberto Martinez’ oppfordring til Romelu Lukaku.

Romelu Lukaku fikk en «flying start» på sin Manchester United-karriere etter å ha scoret 11 mål på de første ti kampene.

Siden fulgte det en aldri så liten måltørke for den høyreiste angriperen. Lukaku har nemlig ikke scoret på de siste syv kampene.

Nå er det avgårde på landslagssamling med Belgia, og i den forbindelse har Roberto Martinez snakket med pressen, som stilte ham spørsmål om både Lukaku og Marouane Fellaini.

– Selvsikker

– Det eneste jeg ønsker er at han ikke endrer syn på seg selv fordi han ikke scorer. Det legges merke til i en klubb som Manchester United, sier Belgias landslagstrener ifølge Independent.

Han legger til at Lukaku har det mentale på plass, og at han er en selvsikker spiller, som jo en spiss må være for å score mål.

– For meg ser det ikke ut til at noe har endret seg i Romelus hode. Han er selvsikker, og har en utrolig tro på hva han er i stand til, sier han videre.

– Vær deg selv

Den tidligere Everton-manageren har lang erfaring med Lukaku. Først var han belgierens trener da han var i Everton, før han ble 24-åringens sjef på landslaget.

– Jeg har en stor fordel med Lukaku ved at jeg har jobbet med ham i flere år. Jeg kjenner ham inn og ut. Han må bare ta utfordringen. Lukaku fikk en veldig god start på sesongen, men nå er han i en periode som han er nødt å håndtere, sier han.

– Jeg bekymrer meg overhodet ikke. Alt han må gjøre er å fortsette å være seg selv – og det i en klubb som Manchester United, med høye forventninger og krav.

Har du også lest dette?