Bekymringsfull lånetilstand

DE UTLÅNTE: Helgens runde preges av mye benkesliting og lite mål.

Manchester United tok tre verdifulle poeng hjemme mot West Ham lørdag. Samtidig var flere av de andre utlånte i aksjon. Det vil si: En stor andel av de utlånte sliter med å få spilletid i sine respektive utlånsklubber.

Kun Wilfried Zaha og Jávier Hernández opplevde seier for sine lag. Begge satt 90 minutter på benken. Situasjonen er med andre ord alt annet enn rosenrød for de utlånte.

Chelsea 3-0 Aston Villa (Tom Cleverley)

Tom Cleverley spilte hele kampen da Aston Villa ble beseiret på Stamford Bridge. Chelsea hadde god kontroll gjennom hele kampen, med unntak av noen minutter i den andre omgangen. Diego Costa doblet ledelsen som Oscar hadde skaffet, før Willian fastsatte sluttresultatet til 3-0.

Crystal Palace 2-0 Leicester City (Wilfried Zaha og Nick Powell)

Den utlånte 21-åringen satt hele kampen på benken da Crystal Palace tok tre poeng lørdag. Leicester klarte ikke å følge opp seieren mot United, og da Fraizer Campbell og Mile Jedinak sørget for en tidlig tomålsledelse i andre omgang, var det ikke behov for Wilfried Zahas tjenester. Nick Powell var ikke i 18-mannstroppen som reiste til London, og måtte ta til takke med en plass i startoppstillingen til Leicesters U21-lag.

West Bromwich 4-0 Burnley (Michael Keane)

Lørdag stilte Manchester United med Paddy McNair fra start i midtforsvaret. Søndag måtte Michael Keane avfinne seg med en plass på benken da Burnley ble smadret på The Hawthorns. Mål fra Dawson og Berahino gjorde at det stod 2-0 til pause. Burnley gjorde to bytter i pausen, men Keane ble sittende på benken. Saido Berahino og Graham Dorrans scoret hvert sitt mål i den andre omgangen, og dermed endte det 4-0 til hjemmelaget.

Villarreal 0-2 Real Madrid (Jávier Hernández)

Uniteds meksikanske målsnik, Jávier Hernández, var misfornøyd med mangelen på spilletid i United. Da var det kanskje ikke den smarte avgjørelsen å gå på lån til Real Madrid. Chicharito satt hele kampen på benken lørdag, da Luka Modric og Cristiano Ronaldo sørget for at Real Madrid tok tre poeng på Estadio El Madrigal.

Slaven Koprivnica 0-0 Dinamo Zagreb (Ángelo Henríquez)

I motsetning til en rekke andre leiesoldater, fikk Ángelo Henríquez sjansen fra start i helgen. Spissen klarte aldri å få hull på byllen i Koprivnica, og ble erstattet av 19 år gamle Marko Pjaca etter 67 minutter. Heller ikke han klarte å finne veien til nettmaskene, og dermed endte det 0-0 i den kroatiske toppdivisjonen.

Real Madrid Castilla 0-3 Amorebieta (Guillermo Varela)

Også Guillermo Varela spilte fra start, men heller ikke han fikk noen god opplevelse denne helgen. Real Madrids andrelag tapte hele 3-0 på eget gress, etter scoringer av Jon Orbegozo (2) og Aitor Blanca.