Bekreftet: Returnerer til Monaco

Falcao er ferdig i Manchester United, bekrefter klubben selv.

Radamel Falcao har spilt sin siste kamp for Manchester United. Det bekrefter klubben på sin egne hjemmesider søndag kveld.

29-åringen, som kom til Manchester United på overgangsvinduets siste dag i september, kommer ikke til å være i United neste sesong. United velger dermed å ikke benytte seg av oppkjøpsklausulen som fulgte med låneavtalen.

Colombianeren spilte 29 kamper på sine ni måneder som United-spiller, men scoret kun fire mål. Det er dermed vanskelig å ikke omtale tiden hans i United som mislykket.

Men Louis van Gaal og klubben vil likevel takke ham for den innsatsen han la ned i United.

– Falcao er veldig profesjonell og et veldig fint menneske. På vegne av meg selv og alle i klubben, vil jeg ønske ham lykke til i fremtiden, sier Van Gaal til ManUtd.com.

Ryktene om Falcaos fremtid begynte allerede søndag ettermiddag. Da ble det hevdet at colombianeren hadde fått beskjed allerede lørdag om at han var ferdig i klubben.

Falcao var ikke med i troppen som møtte Hull søndag, noe Van Gaal hevdet at skyldtes en skade. Etter kampen sa Van Gaal at han skulle snakke med Falcao mandag, men bekreftelsen kom allerede søndag kveld.