BEKREFTET: Nemanja Matic har signert ny kontrakt

Nemanja Matics kontrakt har blitt forlenget til 2023.

Det bekrefter klubben.

Matic hadde opprinnelig en kontrakt som gikk ut i sommer (men med en forlengelsesopsjon som klubben skal ha benyttet seg av), men nå vil han altså kunne bli værende i tre sesonger til.

Det nevnes ikke noe om en forlengelsesopsjon, slik det ofte er i kontraktene, men akkurat det handler sannsynligvis om det faktum at det allerede er en uvanlig lang kontrakt for en spiller på 31 år (han blir 32 i august).

– Jeg har fortsatt mye å gi

Serberen er storfornøyd med å ha signert kontrakten.

– Jeg er veldig glad for at jeg kommer til å fortsette å være en del av denne fantastiske klubben, sier Matic.

– Som spiller har jeg fortsatt mye mer å gi og oppnå i karrieren, og å gjøre det med Manchester United vil være en stor ære.

– Dette er et veldig spennende lag å være en del av. Vi har en god balanse av ungdommelighet og erfaring i stallen, og kameraderiet i gruppa er veldig bra.

– Dette er en viktig del av sesongen, og vi spiller godt. Vi kommer til å fortsette å kjempe for å avslutte sesongen på en god måte, og å gjøre våre utrolige supportere stolte.

TOMMEL OPP: Nemanja Matic er fornøyd med å ha signert ny kontrakt med United.

Solskjær: – Vil være uvurderlig for denne spillergruppa

Ole Gunnar Solskjær er også fornøyd med at Matic har signert.

– Jeg er henrykt over at Nemanja har signert en ny kontrakt. Jeg vet at hans erfaring, profesjonalitet og lederskap vil være uvurderlig for denne unge, talentfulle spillergruppa, sier United-sjefen.

– Vi er sterke på midtbanen, og Nemanjas ferdigheter er en viktig del av det. Nemanja har vært her i tre sesonger nå, og han forstår virkelig Manchester United-verdiene.

– Han er fortsatt svært ambisiøs, og sterk i viljen, noe som vil bli svært viktig når vi prøver å oppnå målene våre de neste årene.

FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær er glad for å ha Nemanja Matic med videre.