Mata er klar!

MATA-OVERGANGEN: Juan Mata har signert for Manchester United.

Ryktene om at Juan Mata hadde ankommet Carrington i et helikopter viste seg å stemme. MUTV viste kl. 14.00 skandinavisk tid bilder av en smilende Mata i dialog med David Moyes på Aon Training Complex.

United.no følger utviklingen videre i denne saken!

22.39: 

 

22.34: Klubben bekrefter at summen er £37.1 millioner. Han vil bli vist frem for pressen på mandagens pressekonferanse, blir det rapportert.

22.30: OFFISIELT! 

 

22.28: På Twitter har «Chelsea» blitt erstattet med «Manchester United» på Juan Matas twitterprofil! Det er jo et ganske godt tegn.

22.13: Det er vanskelig å si nøyaktig hva som foregår nå, om det blir en annonsering i kveld eller om en må vente til i morgen. Planen var jo å få gjort det i dag, men det er nok liten grunn til bekymring om noen skulle begynne å bli redd for at dette ikke går i orden. Det er ingenting som tyder på at dette vil gå i vasken.

21.24: La oss kose oss med litt statistikk mens vi venter på en offentliggjøring:

 

20.40: Jamie Jackson igjen:

 

20.16: Jamie Jackson fra The Guardian:

Med tanke på bildet under kan en jo spørre seg om Jackson her henger litt etter, og at den medisinske testen kanskje allerede er ferdig. Vi venter i alle fall fortsatt i spenning!

20.04: Det ser ut som om vi her ser Mata i United-klær for første gang!

 

19.44: Mata er ventet å gjøre et intervju med MUTV etter legesjekken, og for alt vi vet kan de holde på med dette akkurat nå. Vi følger med videre, slik at vi kan fortelle både om bekreftelsen og eventuelt nytt om mindre viktige ting som draktnummer.

19.10: Det er flere rykter om draktnummer nå. Sky Sports skal ha meldt om draktnummer 7, og frilansjournalisten Kevin Palmer (som muligens har hørt ryktet fra Sky!) melder om det samme.

18.45: Vil du lese en artikkel om Mata, skrevet av en Chelsea-fan? Se her.

18.22: 

 

18.20: Mens vi venter på noe mer:

 

16.55: ManUtd.com kan by på et klipp der du kan se Mata få en god velkomstklem av David de Gea. I tillegg viser klippet litt mer av ankomsten også, om du ikke allerede har sett det.

15.55: Lenge siden vi har hørt noe fra Carrington nå, men Manchester United minner om at de vil oppdatere videre om Mata utover dagen. Vi følger selvsagt nøye med!

14.30: Både Robin van Persie, David de Gea, Rio Ferdinand og Phil Neville har alle ønsket Mata velkommen på sine twitterkontoer, med landsmann De Gea som den vittigste:

«Velkommen til min bror, @juanmata10. Bare en ting, ikke de peneste klærne.» (se bilde nedenfor)

14.17: VIDEO: Her kan du se Juan Matas ankomst på Carrington!

14.04: Nå skal Mata i gang med medisinsk test, mer enn det er det ikke informert om foreløpig.

14.00: Juan Mata har landet og blir tatt imot av David Moyes på Aon Training Complex.

NB! Tittelbildet er tatt fra Manchester Uniteds offisielle twitterkonto.