United bekreftet Groenen-salget

Manchester United har bekreftet at Jackie Groenen har blitt solgt til Paris Saint-Germain.

Et ønske om Champions League-fotball har trolig vært avgjørende for nederlenderen. Kontrakten hennes ville gått ut etter denne sesongen, så hun kunne forlatt klubben gratis neste sommer.

– Jeg har hatt en fin tid med å representere denne vidunderlige fotballklubben. Jeg vil gjerne takke Manchester United-ansatte, spillere og fans for å ha hatt tro på meg, og jeg kommer definitivt til å følge klubbens prestasjoner med stor interesse, melder Groenen selv. 27-åringen har også lagt ut to takkemeldinger på Instagram (nederst i artikkelen).

Groenen har vært en svært populær spiller etter at hun kom til klubben i 2019, og hun endte med 60 kamper (og dessverre ingen scoringer) for klubben.

Hayley Ladd, Katie Zelem, Vilde Bøe Risa og Jade Moore gjør at United fortsatt har god dekning i de dype midtbanerollene (i tillegg har Grace Clinton kommet inn i sommer), men Groenen ville trolig vært i førsteelleveren også kommende sesong, så midtbanen ser nok ikke fullt så god ut som i 2021/22-sesongen. Når det er sagt, så ser andre lagdeler nå styrket ut, så da vil tiden vise om Groenen-salget blir noe United kommer til å angre på i mai når det gjelder kampen om en Champions League-plass.

Sesongen starter kommende lørdag med en hjemmekamp mot Reading.

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jackie Groenen (@jackie_groenen_14)