BEKREFTET: Fosu-Mensah leid ut

Skal spille kommende sesong i Crystal Palace.

Timothy Fosu-Mensah regnes som et av Uniteds aller største talenter, men det er vanskelig å få nok spilletid i United.
Forrige sesong fikk han totalt 11 kamper, og Jose Mourinho har nok kommet frem til at det heller ikke ville blitt nok spilletid for ham i 2017/18-sesongen.

Derfor ble unggutten tirsdag leid ut til Crystal Palace for hele kommende sesong, og der får han kanskje  sin debut allerede i helgas ligaåpning, hjemme mot Huddersfield.

Fosu-Mensah fikk flere sjanser i United denne sommeren, og var nok aller best i den ene omgangen han fikk mot Real Madrids stjernegalleri.

I Palace blir det Frank de Boer som får ansvaret med å utvikle 19-åringen videre, slik at han forhåpentligvis kommer tilbake til United som en bedre spiller med mange Premier League-kamper under beltet.

“Jeg er bare 19 år gammel og har mye å lære. Muligheten til å få mer spilletid vil derfor hjelpe meg i utviklingen.”

– Timothy Fosu-Mensah

Dette samsvarer da også med spillerens egne ønsker for låneoppholdet:

– Jeg er bare 19 år gammel og har mye å lære. Muligheten til å få mer spilletid vil derfor hjelpe meg i utviklingen, sa han i forbindelse med offentliggjøringen av låneoppholdet.

Han la også til at han nå tar sikte på å betale tilbake for den tilliten som manager Frank de Boer har vist ved å hente ham til Selhurst Park.

På forhånd har det vært antatt at den unge nederlenderen er tiltenkt en plass som høyre midtstopper i en trebacks-linje eller høyreback-posisjonen i Palace, og dette ble bekreftet av Palace-manager Frank de Boer:

– I vårt system ser jeg ham som en høyre midtstopper, men han kan også spille back i en 4-3-3.

Seks mann utlånt

Timoth Fosu-Mensah er til nå den sjette spilleren som har blitt sendt på utlån. Han slår dermed følge med Sam Johnstone (Aston Villa), Regan Poole (Northampton), Devonte Redmond (Scunthorpe), Dean Henderson (Shrewsbury) og Cameron Borthwick-Jackson (Leeds).

PS. Fosu-Mensah kan selvsagt ikke spille de to kampene mot United denne sesongen.