Har gjennomført medical

Romelu Lukaku er snart Manchester United-spiller!

Etter en spennende innspurt i denne overgangssaken ser det ut til å være klart: United har tatt innersvingen på Chelsea, og sikrer seg Romelu Lukaku.

United annonserte lørdag morgen at de har oppnådd enighet med Everton. Nå mangler de personlige betingelsene og medisinsk test, ifølge klubben, men det er forventet å være en formalitet.

Sky Sports melder søndag morgen at Lukaku skal ha gjennomført den medisinske testen. Dermed er det trolig kun et tidsspørsmål før klubben annonserer 24-åringen som klubbens nye superspiss!

Lukaku la selv ut flere bilder fra sjekken i natt (norsk tid).

Han har for øvrig signert en United-drakt allerede!

LES OGSÅ: Rooney tar farvel på søndag

Kan koste 90 millioner pund

Alt tyder på at Romelu Lukaku nå har valgt å signere for Manchester United, siden klubben går ut med dette. Flere journalister skriver også nå at bare små detaljer gjenstår.

Samuel Luckhurst i Manchester Evening News skriver at klubben satser på å gjennomføre den medisinske testen i løpet av dagen:

Du kan allerede nå bestille Lukaku-drakt i nettbutikken vår, og vi vil sende ut draktene så snart draktnummeret er offentliggjort.

Journalister fra både Manchester og Merseyside virker nokså samstemte i at overgangssummen er på £75 millioner i utgangspunktet, med £15 millioner som mulige tilleggsutbetalinger. I tillegg til dette kommer enigheten om å la Rooney gå vederlagsfritt i motsatt retning.