United benekter interesse

Manchester United skal ikke være interessert i Mario Lemina.

Onsdag siterte united.no et intervju med Mario Lemina, der Southampton-spilleren sier at han vil bytte klubb i sommer.

The Times og flere andre medier har skrevet at spilleren har fått tillatelse til å gå i dialog med Manchester United.

Torsdag benekter imidlertid klubben at de er interessert i Lemina, ifølge Manchester Evening News. Avisen skriver at det hele kan være et forsøk på å få i gang en budrunde for midtbanespilleren.

I intervjuet med France Football forteller Lemina at han trener på egen hånd sammen med et par andre spillere i Southampton.

– Allerede i fjor hadde jeg bestemt meg for at jeg vil gå til en annen klubb i sommer. Langtidsskaden jeg pådro meg gjorde også at jeg ønsket å oppleve noe nytt, sier Lemina.

Midtbanespilleren forteller at det hele tiden var planen at Southampton bare skulle være en mellomstasjon, noe klubbens sportsdirektør skal ha vært klar over. Lemina ble hentet fra Juventus for rundt 15 millioner pund i 2017.

Manchester United nevnes ikke konkret i intervjuet, men Lemina sier at han ikke nødvendigvis må gå til en klubb som spiller i Champions League.

– Jeg ønsker å spille for de største klubbene, så får vi se hva som skjer. Jeg valgte å forlate Juventus for å få mer spilletid, og det fikk jeg i Southampton. Nå har jeg gjort et godt inntrykk i England, så jeg håper de har lagt merke til det.

Lemina var ute med skade fra desember til april, og spilte derfor bare 20 kamper for Southampton forrige sesong.